ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Α2, κωδικός 2013

Σε λίγες ώρες το 2013 θα μας αποχαιρετίσει και για το λόγο αυτό το Superbasket.gr κάνει αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Α2 για τη χρονιά που φεύγει…

Αρκετές συγκινήσεις προσέφερε για μια ακόμα χρονιά το πρωτάθλημα της Α2. Ένα πρωτάθλημα σκληρό και απαιτητικό, το οποίο κρατάει σε αγωνία κάθε φορά τους φιλάθλους με την εξέλιξη του. Μάλιστα, στο πρώτο μισό του 2013 οι φίλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να δουν μέσω της τηλεόρασης αγώνες της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας.

Τηλεοπτικά

οι μεταδόσεις ξεκίνησαν στις 19 Ιανουαρίου με το παιχνίδι του Φιλαθλητικού κόντρα στη Νέα Κηφισιά που ανέδειξε νικητή τον πρώτο με 83-79. Ακολούθησαν κι άλλοι ενδιαφέροντες αγώνες όπως Λάυριο-Φιλαθλητικός, Τρίκαλα-Νέα Κηφισιά και Νέα Κηφισιά-Φιλαθλητικός, παιχνίδια τα οποία έκριναν πολλά όσο αναφορά την υπόθεση «άνοδος» και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Πάμε λοιπόν να δούμε μία μία τις ομάδες που πέρασαν από το πρωτάθλημα της Α2 κατά τη διάρκεια του 2013.

Καβάλα: Με στόχο τη ανταγωνιστικότητα


Το 2013 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά της Καβάλας. Η ομάδα μετά από μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα και πολλές αλλαγές προπονητών υποβιβάστηκαν στην Α2. Ο βασικός κορμός της ομάδας που βρισκόταν στην Α1 αποχώρησε και έτσι η Καβάλα χτίστηκε από το μηδέν. Ο Θωμάς Νίκου ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στο νέο ξεκίνημα των Καβαλιωτών στην Α2 έχοντας παίκτες όπως ο Καραποστόλου, ο Καλαϊτζίδης και ο Καλαμπάκας. Λίγο μετά την έναρξη της σεζόν όμως ο Νίκου έφυγε από την ομάδα και τον διαδέχτηκε ο Γιάννης Τζήμας. Το φινάλε της ομάδας στο 2013 ήταν θετικό με την ομάδα να δείχνει αρκετά ανταγωνιστική και υπάρχει η πεποίθηση πως το 2014 θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια

ΑΕ Νέας Κηφισιάς: Μια χρονιά… όνειρο!


Το 2013 ήταν μια ονειρική χρονιά για την ομάδα της Νέας Κηφισιάς. Οι Κηφισιώτες με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στο τιμόνι τους επέδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, εξασφαλίζοντας την άνοδο στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 κόντρα στον Φιλαθλητικό. Μεγάλα τους όπλα η χημεία που είχαν σαν ομάδα, αλλά και ο εξαιρετικός κορμός παικτών αποτελούμενος από τους Διαμαντόπουλο, Ψάθα, Μενουδάκο, Σιούτη, Μοσχοβίτη, Πετροδημόπουλο και τον αρχηγό Σάββα Νικητάκη. Πλέον, οι Κηφισιώτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1, όπου και εκεί πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία.

Τρίκαλα: Επιστροφή στα σαλόνια


Εξίσου καλή σεζόν με της Νέας Κηφισιάς ήταν και για τα Τρίκαλα. Οι Τρικαλινοί μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψαν στην Α1, πραγματοποιώντας πολύ καλή σεζόν με τον Γιάννη Τζήμα στον πάγκο. Το ρόστερ της ομάδας συνδύαζε ταλέντο και εμπειρία, αποτελούμενο από τους Φούντα, Χαρισμίδη, Γκιουλέκα, Λεπενιώτη, Κακλαμάνος, Παπαχρήστος. Η εξαιρετική έδρα της ομάδας ήταν αυτή που έδωσε και την απαιτούμενη ώθηση στους Τρικαλινούς ώστε να πετύχουν στο στόχο τους. Το καλοκαίρι του ’13 υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα, η οποία βρίσκεται στην Α1 πλέον και μετά από ένα διάστημα που έψαχνε τα πατήματα της, πλέον βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση με τον Κώστα Φλεβαράκη να έχει διαδεχτεί τον Γιάννη Τζήμα στον πάγκο της ομάδας.

Φιλαθλητικός: Μια χρονιά, δυο πρόσωπα


Δύο πρόσωπα είχε το 2013 για την ομάδα του Φιλαθλητικού. Το πρώτο μισό ήταν εξαιρετικό για την ομάδα του Τάκη Ζήβα, η οποία έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, τον Νίκο Γκίκα και τον Μπάμπη Σαμοθράκη έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1, ωστόσο λύγισε από τη Νέα Κηφισιά στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που πέρασε. Το καλοκαίρι υπήρξαν αλλαγές στην ομάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλέον ζει το όνειρο του στο ΝΒΑ και τους Μπακς, ο Νίκος Γκίκας εξαργύρωσε την πολύ καλή σεζόν του με μεταγραφή στον Άρη, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Χρήστο Σαλούστρο που μετεγγράφει στον Πανιώνιο. Ο Τάκης Ζήβας παρέμεινε στην ομάδα, όπως και ο Καμπερίδης. Λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν έφυγε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο όμως η ομάδα του Ζωγράφου ενισχύθηκε με τους Σκάνδαλο, Παπαδιονυσίου, Τσαρούχα και Τζόλο. Μπορεί ο ΦΟΑ να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακός όσο πέρυσι, ωστόσο οι παίκτες του Ζήβα έχουν δείξει πως παλεύουν μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια.

Κόροιβος Αμαλιάδας: Έτοιμος για… εκτόξευση!


Όπως ξεκίνησε, έτσι και τελείωσε το 2013 για τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η ομάδα κάνει βήματα προόδου μέρα με τη μέρα, κάτι που πιστοποίησε σε πρώτη φάση η τέταρτη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν. Από το καλοκαίρι οι στόχοι της ομάδας του Βασίλη Νιπεργιάλη ανέβηκαν και στην Αμαλιάδα δεν κρύβουν πως κοιτάζουν ψηλά. Η ομάδα της Αμαλιάδας αρχικά είχε σαν πρώτα βιολιά τους Καρύδα και Νοέα. Σε αυτούς προστέθηκαν και οι Χαρισμίδης, Γκιουλέκα, Κακλαμάνος και όπως γίνετε εύκολα αντιληπτό το 2014 οι στόχοι μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Λαύριο: Η ομάδα του προπονητή


Πρόκειται για μια από τις πιο συνεπής ομάδες του πρωταθλήματος της Α2. Το 2013 το Λαύριο πιστοποίησε το καλό του πρόσωπο, τερματίζοντας αρχικά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Χρίστος Σερέλης συνεχίζει να παρουσιάζει έργο στην ομάδα του Λαυρίου, η οποία έχοντας στη «μηχανή» της τους Κακιούζη, Μουμπάρακ, Περάκη, αλλά και τον εξαιρετικό Γιαννακόπουλο, συνεχίζει να παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο, δείχνοντας πως τη νέα χρονιά θα βρίσκεται ανάμεσα στις «δυνάμεις» της κατηγορίας.

ΚΑΠ: Χρονιά αποδείξεων


Δύο πρόσωπα έχει φανερώσει η Αγία Παρασκευή το 2013. Στο πρώτο μισό ούσα νεοφώτιστη στην κατηγορία κατάφερε να εξασφαλίσει με σχετική ευκολία την παραμονή της στην κατηγορία, παίζοντας παράλληλα και πολύ ελκυστικό μπάσκετ. Ο Νίκος Χατζηπανηγύρης «εξαργύρωσε» την επιτυχία του με την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, ενώ στους «ασπρόμαυρους» ήρθαν παίκτες όπως ο Μπουρδάνος, ο Καρβούνης και ο Μαντζιώρης, προσδίδοντας ποιότητα στο υπάρχων σύνολο. Τα πράγματα ωστόσο στο δεύτερο μισό του ’13 δεν έχουν εξελιχθεί καλά με την ομάδα να έχει πραγματοποιήσει πολύ άσχημη εκκίνηση, σε μια σεζόν στην οποία οφείλει να αποδείξει πως η πρώτη της παρουσία στην Α2 δεν ήταν πυροτέχνημα.

Ίκαροι Σερρών: Με οδηγό τη συνέπεια


Στο πρώτο μισό του 2013 οι Ίκαροι Σερρών κατάφεραν και εξασφάλισαν με ευκολία την παραμονή τους στην κατηγορία, αν και ξεκίνησαν για μια ακόμα σεζόν με βλέψεις για κάτι μεγάλο. Το καλοκαίρι έγιναν πολλές αλλαγές, αρχής γενομένης με τον προπονητή της ομάδας, όπου ο Νίκος Οικονόμου ανέλαβε να οδηγήσει τους Ικάρους σε… υψηλές πτήσεις. Παράλληλα, άλλαξε και το ρόστερ αρκετά, γεγονός το οποίο στοίχισε από πλευράς χημείας. Το ξεκίνημα των Σερραίων στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2013-14 δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, όμως υπάρχει η πίστη πως η ομάδα θα ανακάμψει άμεσα μέσα στο ’14.

Αρκαδικός: Σταθερότητα και εργατικότητα


Το έργο του Γιάννη Καστρίτη και των συντελεστών του έπιασε τόπο και ο Αρκαδικός παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ διέψευσε όσους πίστευαν πως θα είναι μια από τις τρεις ομάδες που θα αγωνίζονται στην Β’ Εθνική. Οι «Αρκάδες» παρέμειναν στην κατηγορία και το καλοκαίρι που μας πέρασε ενισχύθηκαν σημαντικά. Πάνου, Πόπαντιτς, Προδρόμου και Κοψαύτης ήρθαν στην Τρίπολη με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα να παραμείνει εξίσου ανταγωνιστική με πέρυσι, ενώ η παρουσία των Αντωνιάδη και Καραμαλέγκου, δείχνουν πως ο Αρκαδικός σκέφτεται και το μέλλον. Το δεύτερο μισό του ’13 έχει κυλήσει εξίσου καλά, με τον Αρκαδικό να αποτελεί μια από τις πιο hard to beat ομάδες της κατηγορίας.

ΟΦΗ: Κάτι αλλάζει…


Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η πορεία του ΟΦΗ στη χρονιά. Οι Κρητικοί στο πρώτο μισό του ’13 αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα, ωστόσο κατάφεραν να σώσουν την κατηγορία ποντάροντας στην παρουσία τόσο του προπονητή της ομάδας (Φώτης Τακιανός), όσο και στην εμπειρία παικτών όπως ο Κιτσούλης, ο Τσερκιτζόγλου και ο Ματαλών. Ο Τακιανός παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας, όπως και ο αρχηγός, Τάσος Τραϊανός και αποκτήθηκαν παίκτες όπως ο Πλιούκας, ο Ραζής, ο Βαγενάς και ο Τζόρτζεβιτς. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς οι «Ομιλήτες» έχουν παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο, δείγμα της δουλειάς που γίνετε στο Ηράκλειο και η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και το 2014.

Παγκράτι: Συνδυάζοντας εμπειρία και νιάτα


Το Παγκράτι έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην Α2, ενώ την περασμένη σεζόν (2012-13) δεν συνάντησε προβλήματα όσο αναφορά την υπόθεση παραμονή. Ο Δημήτρης Λιόγας έδειξε έργο στους «ροσονέρι», παίρνοντας… προαγωγή για τον Ηλυσιακό. Το καλοκαίρι τον διαδέχτηκε ο Ντίνος Καλαμπάκος, με το Παγκράτι να ρίχνει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Παίκτες-κολώνες όπως ο αρχηγός Φώτης Βασιλόπουλος και ο Τόλης Κουτρούλιας παρέμειναν στην ομάδα προσφέροντας σημαντικές λύσεις, ενώ ήρθαν στην ομάδα και παίκτες όπως οι Δέδες, Ψαρόπουλος, Νικολακόπουλος και Κακαργιάς, οι οποίοι είναι νεαροί σε ηλικία. Οι «ροσονέρι» έκαναν κάποιες ήττες που δείχνουν πως ακόμα δεν έχουν βρει την ταυτότητα τους ως ομάδα, όμως με την έλευση του νέου έτους υπάρχει η πεποίθηση πως η ομάδα θα βρει τον εαυτό της και θα εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της στην κατηγορία.

Ερμής Λαγκαδά: Σταθερή αξία


Πλέον έχει καθιερωθεί για τα καλά στην Α2 κατηγορία. Ο Ερμής Λαγκαδά έκλεισε μια ακόμα χρονιά, στην οποία παρέμεινε στην κατηγορία, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ για μια ακόμα σεζόν. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς έγιναν κινήσεις ώστε η ομάδα να δυναμώσει (Σιγκούνας, Σικαλίδης, Ηλιάδης, Τρτιτς), όμως κάτι οι τραυματισμοί, κάτι τα σκαμπανεβάσματα επέφεραν αλλαγές στην ομάδα, με τον Τάκη Ξουρίδα να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο Στάθης Καμαράκης. Η έλευση του Καμαράκη έδειξε πως κάτι άλλαξε στην ομάδα και πλέον αυτό μένει να φανεί και το 2014, όπου ο έμπειρος τεχνικός θα έχει το χρόνο να δουλέψει με τους «πράσινους».

Νίκη Βόλου: Πέρασμα εμπειριών και… πτώση


Σύντομο ήταν το πέρασμα της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα της Α2. Οι Βολιώτες παρά το γεγονός πως πάλεψαν τα παιχνίδια τους μέχρι τέλους, δεν κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα και υποβιβάστηκαν στην Β’ Εθνική. Πλέον, συμμετέχουν στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, όπου έχουν πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα με 3 νίκες σε 7 παιχνίδια.

Ηράκλειο: Με σταθερή βάση για κάτι καλό


Αν κάτι χαρακτήριζε την ομάδα του Ηρακλείου καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Α2 αυτό δεν ήταν άλλο από τη μαχητικότητα της. Οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη όμως έπεσαν… μαχόμενοι στην Β’ Εθνική όπου κάνουν πλέον νέο ξεκίνημα. Ο Έλληνας τεχνικός παρέμεινε στην ομάδα στην οποία ήρθαν παίκτες όπως ο Γκιζογιάννης, ο Πετράκης και ο Μπαλάφας, οι οποίοι έχουν την ποιότητα που απαιτείται για την κατηγορία. Το ξεκίνημα της ομάδας στον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής είναι ενθαρρυντικό και με ρεκόρ 7-3 βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Δόξα Λευκάδας: Όνειρα μέσω... πτώσης


Καταστροφικό ήταν το πρώτο μισό του 2013 για τη Δόξα Λευκάδας. Η ομάδα από το νησί του Ιωνίου ήταν η πρώτη –χρονικά- που αποχαιρέτισε την κατηγορία, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Νίκος Βουρνάς έφυγε από την ομάδα και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Ζαφειρούδης. Στη Λευκάδα πλέον έχουν κάνει νέο ξεκίνημα, ενώ οι μεταγραφές των Διαμαντόπουλου, Σκλάβου και Καραδολάμη, δείχνουν πως πρώτος στόχος είναι η επάνοδος στη δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ. Μετά το πέρας 10 αγώνων στον δεύτερο όμιλο της Β’ Εθνικής η ομάδα της Λευκάδας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας ρεκόρ 7-3 και δείχνοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο στην Α2.

Ψυχικό: Χτίζοντας κάτι μεγάλο


Μια ακόμα χρονιά που κλείνει με χαμόγελα είναι το 2013 για το Ψυχικό. Η Αθηναϊκή ομάδα κατάφερε και τερμάτισε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Β’ Εθνικής, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της! Τα πράγματα στη συνέχεια έγιναν ακόμα καλύτερα καθώς έχοντας βασικό κορμό παικτών όπως ο Πέττας, ο Πέτρουλας, ο Παπανικολάου, ο Μοσχοβίτης και ο Κολώκας το Ψυχικό φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α2 και κλείνει μια μαγική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, με την ελπίδα, βέβαια, πως το 2014 θα είναι εξίσου καλό.

Φίλιππος Βέροιας: Ήρθε για να μείνει


Ο,τι ίσχυε για το Ψυχικό ισχύει και για τον Φίλιππο Βέροιας πάνω κάτω. Η ομάδα από τη Βέροια αποπνέοντας υγεία σε όλους τους τομείς τερμάτισε πρώτη στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο πήχης για την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα παρέμεινε ψηλά και αυτό έδειξαν οι καλοκαιρινές κινήσεις. Ακεψιμαϊδης, Κιτσούλης, Κούρτης, Τόμιτς και Σιζόπουλος αποτελούν παίκτες-«κλειδιά» της ομάδας της Βέροιας, η οποία με την μέχρι ώρας παρουσία της εντυπωσιάζει, καθώς βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από ΑΕΚ και Ψυχικό.

ΑΕΚ: Άνοδος ή… ΑΝΟΔΟΣ


Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον έκλεισε το 2013 η ΑΕΚ. Η «Ένωση» συμμετείχε αρχικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (στον πρώτο όμιλο), όπου τερμάτισε δεύτερη πίσω από το Ψυχικό. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου αγωνίστηκε σε αγώνα μπαράζ κόντρα στον Ηρακλή κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο το εισιτήριο της ανόδου. Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει άλλος στόχος πέραν από την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας, ενώ παρέμειναν και οι Γκιζογιάννης, Πολυτάρχου, Φαλέκας και Δέσπος, οι οποίοι πλαισιώθηκαν από τους Τσιάκο, Καράμπουλα, Νίκολιτς, Τσιότρα, με το σύνολο αυτό να έχει την αποστολή να οδηγήσει την «Βασίλισσα» στην Α1. Το 2013 έκλεισε με την Ένωση να βρίσκεται στην κορυφή με ρεκόρ 8-1, δείχνοντας ικανή για την μεγάλη επιστροφή, η οποία αποτελεί και αυτοσκοπό για τους «κιτρινόμαυρους».

Ηρακλής: Ξέρει να παλεύει


Μια ακόμα πολύ περίεργη χρονιά έφτασε στο τέλος της για τον Ηρακλή. Το πρώτο μισό του ’13 βρήκε τον Γηραιό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου τερμάτισε δεύτερος στον δεύτερο όμιλο. Στο μπαράζ των Τρικάλων ηττήθηκε από την ΑΕΚ, ωστόσο η Θεά Τύχη του χαμογέλασε. Το Περιστέρι δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 λόγω οφειλών και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη θέση του Περιστερίου. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα η ομάδα του Στέφανου Πέρκου βρήκε τα πατήματα της και υπάρχει η ελπίδα πως το 2014 θα είναι καλύτερη χρονιά σε όλους τους τομείς για μια ομάδα που έχει δείξει πως ξέρει να παλεύει υπό αντίξοες συνθήκες.

Keywords
κωδικος, το νησι, superbasket, νέα, καβαλα, ηνία, τρικαλα, καλοκαιρι, νβα, μουμπαρακ, οφη, ηρακλειο, ηλιαδης, βεροια, πήχης, ΑΕΚ, ηρακλης, περιστερι, θεσσαλονικη, κινηση στους δρομους, πετρουλα dvd, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, γιαννης ρουσακης, πανο ηρακλη, Καλή Χρονιά, αργιες 2012, θανασης γιαννακοπουλος, αλλαγη ωρας 2012, νικητη, ηνία, βασιλοπουλος, εδρα, εθνικη, κηφισια, κοντρα, λευκαδα, μπασκετ, νβα, νησι, ονειρα, ονειρο, οφη, παιχνιδια, πτησεις, σαμοθρακη, τυχη, υγεια, χημεια, ωθηση, αγια παρασκευη, αγωνες, αγωνια, αδυναμια, αμαλιαδα, ανοδος, βλεμμα, βρισκεται, γεγονος, δεδες, δευτερο, διαστημα, δειχνει, δοξα, δειγμα, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκκινηση, ελπιδα, εξελιξη, επιτυχια, ερμης, εφυγε, ζωγραφου, ιδιο, ηλικια, υποθεση, ισχυει, θεα, θετικο, θωμας, κηφισιας, κορμος, λαυριο, λογο, μηδεν, νικο, ξεκινημα, ομαδα, ολα τα παιχνιδια, πεμπτη, πιστη, πήχης, ποιοτητα, προβληματα, πρωταγωνιστες, ραντεβου, ρεκορ, σαλονια, σεζον, συνεχεια, ταυτοτητα, τασος, τριτη, τριπολη, φουντα, φορα, χριστος, ψαθα, ψυχικο, ωρες, ασχημη, βηματα, δημητρης, ενωση, φιλοι, γινετε, γκικας, γκικα, μπαλαφας, ομαδες, ο χριστος, παιχνιδι, superbasket, τολης, θανασης, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα