ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Διδάχος: "Χωρίς άγχος για τη νίκη"

Η Αγία Παρασκευή θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αίολο και ο Νίκος Διδάχος τόνισε πως η ομάδα του, παρά τον δύσκολο αντίπαλο, θα μπει στο παρκέ χωρίς άγχος.

"Η ομάδα μας έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στις Σέρρες. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την παρουσία του νεαρού

Καρτέρη, ο οποίος δείχνει ότι έχει τα εχέγγυα να ανταποκριθεί στον άκρως απαιτητικό ρόλο του οργανωτή της ομάδας. Τα Τρίκαλα είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία έχω την άποψη ότι θα πρωταγωνιστήσει, παρά το άσχημο ξεκίνημά της. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν απ' την περσίνη μας διαδρομή στην Β' Εθνική. Εμείς πάμε δίχως άγχος, για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", είπε ο δεύτερος προπονητής της ΚΑΠ.

Ο Ντίνος Σβερκούνος με τη σειρά του, δήλωσε: "Όσον αφορά τη νίκη επί των Ικάρων Σερρών αποτελεί την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της ΚΑΠ. Ευελπιστούμε να μη μείνουμε εκεί και να συνεχίσουμε την καλή πορεία. Τα Τρίκαλα απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Β' Εθνική κατηγορία την περασμένη σεζόν. Παρά το άσχημο ξεκίνημά τους, θεωρώ ότι βάσει ρόστερ και εμπειρίας είναι απ' τις καλύτερες ομάδες στην Α2. Το άσχημο για εμάς είναι οτι τα Τρίκαλα έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη. Εμείς, από πλευράς μας, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, ώστε να εξαντλήσουμε στο τέλος όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα