ΑΓΟΡ | "Cyta- Σουτ" στο Γυμνάσιο και Λύκειο Επισκοπής

Ένα ακόμα Cyta- Σουτ…από την περιφέρεια πραγματοποίησε σήμερα το Ρέθυμνο Aegean με την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Επισκοπής του Δήμου Ρεθύμνου.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και ο Σπύρος Μοντσενίγος, που τους συνόδευε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος, βρέθηκαν στην Επισκοπή, όπου τους περίμεναν και τους υποδέχτηκαν με πολύ ενθουσιασμό οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου.

Τα παιδιά έπαιξαν και απόλαυσαν καρφώματα και επίδειξη τεχνικής από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και τον Σπύρο Μοντσενίγο, φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα καθώς και τα δώρα που προσφέρει η εταιρεία Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, που είναι και ο Μεγάλος Χορηγός του προγράμματος.

ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των σχολείων κ. Κων/νο Νικηταρά και Στέλιο Μανταδάκη, καθώς και όλους τους καθηγητές, για την θερμή υποδοχή και τις ευχές τους για την καλή πορεία της ομάδας.

Η επιτυχημένη αποστολή μας έκλεισε με ένα εξαιρετικό γεύμα που πρόσφεραν στην ομάδα οι Αφοι Κιμιωνή "Cretan Olive Oil Spa" και ο Γιώργος Βρανάς στην πανέμορφη ταβέρνα "Κήπος της Αρκούδαινας". Η ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ τους ευχαριστεί θερμά και εύχεται καλές δουλειές.

Το πρόγραμμα Cyta-Σουτ από την περιφέρεια υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση, και ο ΡέθυμνοSportfm 103,3", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα