ΑΓΟΡ | Αφιερωμένη στον Κουφό η παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το τελευταίο γεύμα του ΑΓΟΡ για το 2012 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο "Δρυμός" και η σκέψη όλων των μελών της ομάδας του Ρεθύμνου ήταν στον Στέργιο Κουφό.


Ο ΑΓΟΡ ευχαρίστησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τον Αντώνη και την Ολγα Χαροκόπου για την φιλοξενία τους, το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου για την μεταφορά της ομάδας ενώ δεν παραλείπει να στείλει τις ευχές του για τον ερχομό του 2013.

"Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του πολυχώρου «ΔΡΥΜΟΣ» διάλεξε

το Ρέθυμνο Aegean να πραγματοποιήσει το τελευταίο γεύμα της χρονιάς που φυσικά ηταν αφιερωμένο στον κόουτς Στέργιο Κουφό που αναρρώνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

Ο Αντώνης και η Ολγα Χαροκόπου προσκάλεσαν την ομάδα μας και πρόσφεραν απλόχερα μοναδική φιλοξενία για την σημαντική αυτή μέρα, όπου οι ευχές, οι φιλοφρονήσεις αλλά και τα πειράγματα είχαν την τιμητική τους. Παρόντες όλοι οι παίκτες μας, οι προπονητές και οι βοηθοί της ομάδας που τους συνόδευαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Νίκος Σαραντινός, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη. Στην παρέα και ο φίλος μας δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ και θα μεταδοθεί απο το TVCRETA την ερχόμενη Δευτέρα 7/1/2013.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Ρέθυμνο Aegean ευχαριστούν θερμά τον Αντώνη και την Ολγα Χαροκόπου για την εξαιρετική περιποίηση και φιλοξενία και τους ευχόμαστε μια ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου για την προσφορά του στην μεταφορά της ομάδας μας και ιδιάιτερα τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Γιώργη Χατζηδάκη και τον οδηγό μας Αντρέα Βεργίτση.

Ευχόμαστε σε όλους μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!".

Keywords
Τυχαία Θέματα