ΑΓΟΡ | Ενα ακόμη "Cyta- Σουτ από την περιφέρεια"

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ένα ακόμα "Cyta-Σουτ από την περιφέρεια" με την συμμετοχή των παικτών του ΑΓΟΡ , το οποίο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (02/04) στο Γυμνάσιο Βρυσών του Δήμου Αποκορώνου.

Ο προπονητής των Κρητικών, Στέργιος Κουφός και οι Νταμίρ Λάτοβιτς, Νίκο Παπανικολάου και Σπύρο Μοντσενίγο συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας. Δημήτρη Τζέτζο αλλά και τον γραμματέα, Μανώλη Ατσαλάκη επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Βρυσών. Εκεί τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, οι μαθητές

και οι καθηγητές του σχολείου.


Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν το μπάσκετ με τους παίκτες του ΑΓΟΡ, φωτογραφήθηκαν, πήραν πολλά αυτόγραφα αλλά και τα δώρα που προσφέρει η εταιρεία Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, που είναι ο Μεγάλος Χορηγός του προγράμματος.


Η Κρητική ΚΑΕ ευχαρίστησε θερμά την διευθύντρια του Γυμνασίου κα Εύη Κορτσιδάκη και τον γυμναστή κ. Μαραγκουδάκη καθώς και όλους τους καθηγητές για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία.
Το πρόγραμμα Cyta-Σουτ από την περιφέρεια υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και το ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση, και ο ΡέθυμνοSportfm 103,3.

Keywords
Τυχαία Θέματα