ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ | Μαχμουτί: "Αν βγάλουμε το παιχνίδι μας μπορούμε να νικήσουμε"

Στο τραγικό ποσοστό της Αναντολού Εφές στα τρίποντα κρίθηκε ο πρώτος προημιτελικός κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Οκτάι Μαχμουτί, ο οποίος υπογράμμισε ότι αν η ομάδα του "βγάλει" το παιχνίδι της στο δεύτερο ματς (12/4, 21.45) μπορεί να "δραπετεύσει" με το διπλό από το ΣΕΦ...

"To πρώτο παιχνίδι χάθηκε ύστερα από ένα ισορροπημένο ματς. Είχαμε καλή άμυνα, αλλά το ποσοστό μας στα τρίποντα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε

το δικό μας παιχνίδι στο δεύτερο ματς, μπορούμε να κερδίσουμε", υπογράμμισε αρχικά ο τεχνικός της τούρκικης ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και συμπλήρωσε:

"Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σειρά στο 1-1 στην Αθήνα, ώστε να πάρουμε το πλεονέκτημα. Αν τα καταφέρουμε, πιστεύω πως μπροστά στο καταπληκτικό κοινό μας θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο του φάιναλ φορ, κερδίζοντας τα δύο παιχνίδια στην Πόλη".

Απ' την πλευρά του, ο "μπαρουτοκαπνισμένος" Κερέμ Τουντσερί επισήμανε: "Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η σειρά δεν έχει τελειώσει εδώ, έχει δρόμο μπροστά της. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι, αλλά να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε την Παρασκευή. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε πλεονέκτημα και θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα