ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ | Μαχμουτί: "Δίκαια η Ρεάλ..."

Ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ και ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απο τον αγώνα.

Ρεάλ κέρδισε δίκαια. Είχαν υψηλά ποσοστά ευστοχίας από νωρίς στο παιχνίδι, ειδικά ο Ρούντι Φερνάντεθ, και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συνεχώς ακολουθούσαμε στο σκορ", είπε ο Μαχμούτι που στάθηκε στο γεγονός ότι σοβαρά λάθη της ομάδας του, της στέρησαν το δικαίωμα να επιστρέψει στο παιχνίδι στην 3η περίοδο αν και το πάλεψε σκληρά.

"Όταν προσπαθήσαμε

να ανεβάσουμε την απόδοση μας, δεν καταφέραμε να περιορίσουμε κάποια σοβαρά λάθη που οδήγησαν σε εύκολους πόντους τους παίκτες της Ρεάλ. Έτσι δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε ουσιαστικά στο σκορ", τόνισε ο προπονητής της Εφές ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στη Ρεάλ για τη συνέχεια της στο Top-8.

Ενώ απο τους παίκτες, ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς τόνισε, "Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και χάσαμε με τέτοια διαφορά. Είμαστε μια ομάδα που σουτάρει με καλά ποσοστά αλλά τίποτα δεν μας πήγε απόψε. Δεν παίξαμε άμυνα και το παιχνίδι στράβωσε - με τέτοια διαφορά στο σκορ, δεν μπορείς να πεις και πολλά".

"Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό και αυτός γνωρίζει εμάς. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι", είπε στο τέλος για την αναμέτρηση των προημιτελικών της Ευρωλίγκα.

Ο Σάσα Βούγιασιτς απο την πλευρά του στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του, σε σχέση με το αντίστοιχο καταπληκτικό της Ρεάλ. "Έπαιξαν καλά. Αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς απλά ήμασταν χειρότεροι απο αυτούς και ηττηθήκαμε. Σε αυτό το επίπεδο και κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ, αν ξεκίνησεις τόσο στραβά όσο εμείς και ταυτόχρονα τόσο καλά οι αντίπαλοι, δύσκολα επιστρέφεις. Όσο για τον Ολυμπιακό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί στην άμυνα".

Η Εφες θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα