ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ | Μαχμουτί: "Θα μοιάζει με αγώνα σκάκι..."

Έτοιμοι για μια πολύ μεγάλη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες της Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Οκτάϊ Μαχμουτί. Ο 45χρονος κόουτς χαρακτήρισε το ματς με τους "ερυθρόλευκους" σαν έναν αγώνα σκάκι, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να κλείσει θέση για Λονδίνο.

"H αυτοπεποίθηση της ομάδος έχει ανέβει στα ύψη. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στη σειρά, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε έτοιμοι για μία πολύ μεγάλη μάχη. Πλέον οι ομάδες

γνωρίζουν τέλεια η μία την άλλη. Ξέρουμε και τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά κι η πέμπτη αναμέτρηση θα μοιάζει με αγώνα σκάκι. Πλέον απέχουμε 40 λεπτά απ' το Final Four του Λονδίνου, είναι κάτι που θέλουμε πολύ να καταφέρουμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να το πετύχουμε. Θα γίνει τεράστια μάχη", ήταν τα λόγια του Οκτάϊ Μαχμουτί στην επίσημη ιστοσελίδα της Εφές.

Ο Κερέμ Γκονλούμ από τη μεριά του σχολίασε: "Η σειρά είναι στο 2-2 για την πρόκριση στο Final 4 και τώρα έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Την πρόκριση θα την πάρει η ομάδα που τη θέλει περισσότερο αλλά και αυτή που θα έχει και την τύχη μαζί της. Νικήσαμε τα τελευταία δύο παιχνίδια και ανέβηκε το ηθικό μας, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή ψυχολογία. Εκείνοι θα έχουν και την πίεση, γιατί θα παίζουν μπροστά στο κοινό τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα