ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Ερτσεγκ: "Μπορώ να βοηθήσω"

Ο Ντίνο Ερτσεγκ συμμετέχει από την Τετάρτη (16/01) στις προπονήσεις του Απόλλωνα και ο Νίκος Βετούλας αναμένεται να αποφασίσει άμεσα για την παραμονή του Κροάτη στην ομάδα.

Ο Ερτσεγκ από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της Πάτρας.

"Μπορώ να βοηθήσω, στην πατρίδα μου έκανα προπονήσεις, όμως θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρεθώ σε τοπ φόρμα" δήλωσε αρχικά ο Ντίνο Ερτσεγκ και συμπλήρωσε: "Από το Ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζω τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό

και φυσικά τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω ότι ο Απόλλων γεμίζει το γήπεδό του και ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του είναι πολύ καλή".

Σε ερώτηση τι του αρέσει να κάνει περισσότερο στο γήπεδο ο Ντίνο Ερτσεγκ απάντησε:"Το μπάσκετ ξεκινά από την άμυνα. Εφόσον πρέπει να σουτάρω θα σουτάρω, αν η ομάδα θέλει ριμπάουντ από εμένα να προσπαθήσω να βοηθήσω και σε αυτόν τον τομέα. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να πεις ότι σου αρέσει ένα μόνο κομμάτι στο παιχνίδι και θα κάνεις μόνο αυτό. Πρέπει να τα μπορείς να προσφέρεις σε πολλούς τομείς".

Keywords
Τυχαία Θέματα