ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Μοίρασε δώρα και χαρά...

Πιστός στο ραντεβού του φάνηκε ο Απόλλωνας Πάτρας, καθώς αντιπροσωπεία του επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/12) το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, με τους "μελανόλευκους" να μοιράζουν δώρα κι ευχές στα παιδιά.


Η γενική υπεύθυνη ακαδημιών Δέσποινα Ζέρβα, η υπεύθυνη ακαδημιών βόλεϊ Νάσια Χατζηβασιλείου, ο Παναγιώτης Καπερώνης και ο Γιάννης Θανόπουλος εκπροσώπησαν τον Απόλλωνα και παρακολούθησαν την γιορτή που είχε οργανωθεί για τα παιδιά, παρουσία του διοικητή του ΠΠΝΠ Απόστολου Λέτσιου.

Τα δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά ήταν μέρος εκείνων που είχαν

προσφέρει οι μικροί αθλητές τους Απόλλωνα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συγκέντρωση παιχνιδιών θα συνεχιστεί ως τις 29 Δεκεμβρίου, ώστε να τα διατεθούν σε ιδρύματα της Πάτρας.

Παράλληλα, ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Γιορτή του Παιδιού – Χριστούγεννα 2012», που περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- αγώνα Μπάσκετ παλαιμάχων, τοπικό All Star Game, διαγωνισμούς τρίποντων και καρφωμάτων, αλλά και την γιορτή του Βόλεϊ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου:
10.00-13.00: Την γιορτή του Βόλεϊ στην κεντρική σάλα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου
11.00: Οι γονείς των παιδιών που μετέχουν στις ακαδημίες Μπάσκετ θα έχουν συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου με εθελοντές και
συντονιστές της κίνησης «Πρόταση» με θέμα: Ενημέρωση-
ευαισθητοποίηση κατά των εξαρτήσεων και ο ρόλος της
οικογένειας στην πρόληψη
17.00-18.00: Αγώνας Μπάσκετ Παλαιμάχων ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και την Μικτή Πάτρας στην κεντρική σάλα.
18.00-18.30: Προκριματικά διαγωνισμού τρίποντων
19.00: 1ο Τοπικό All Star Game στην κεντρική σάλα. Στο ημίχρονο θα γίνουν τα τελικά του διαγωνισμού τρίποντων και καρφωμάτων.

Συνδιοργανωτές είναι ο Α.Σ. Σφήκα, η Απολλωνιάδα, ο Προμηθέας Πάτρας και ο Σπόρτινγκ Πάτρας. Οι αθλητικές εκδηλώσεις του Μπάσκετ τελούν υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑ-Η, η οποία αποφάσισε να διατεθεί το ποσό που θα συγκεντρωθεί κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στο θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο «Μέριμνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα