ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Μολφέτας: "Να γίνει παράδειγμα ο Απόλλωνας"

O Ανδρέας Μολφέτας, πρόεδρος του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα ενώ απεύθυνε κάλεσμα στους Πατρινούς για να να συμμετάσχουν στην σύσταση της ΚΑΕ.

"Τώρα περιμένουμε τη μεγάλη συμμετοχή. Τώρα γυρνάνε όλοι. Ήδη το Λιμενικό ταμείο πήρε απόφαση και αγόρασε μετοχές. Περιμένουμε ανταπόκριση του κόσμου σ’ αυτήν την περίοδο", δήλωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 και στην συνέχεια

ρωτήθηκε σε ποιο σημείο βρίσκεται η προσπάθεια:

"Δεν μπορώ να σας πω γιατί τώρα μιλούσα με τον κ. Καραπάνο που είναι υπεύθυνος και θα μεταβεί στην Τράπεζα να ενημερωθεί. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ καλό κεφάλαιο. Μην πω νούμερο. Πιστεύω ότι την Δευτέρα θα έχουμε ενημέρωση".

Οσον αφορά για τις μεταγραφικές κινήσει των "μελανόλευκων" σημείωσε πως "σε πρώτη φάση προχωράμε μ’ αυτά τα ονόματα και αν κάτι δεν μας κάνει ή δεν πάει καλά θα το εξετάσουμε. Προς το παρόν προχωράμε έτσι. Νέα παιδιά είναι. Θέλουν να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη, τους δίνεται η ευκαιρία μέσω του Απόλλωνα με τα δικά μας στοιχεία και νομίζω ότι θα ευνοηθούμε όλοι".

Ο Ανδρέας Μολφέτας όμως, μίλησε για τα διαρκείας και για τις εργασίες στην Περιβόλα;

"Εμείς εδώ είμαστε, το έχουμε αντιληφθεί. Αν και αυτά που βγάλαμε είναι ένα κομμάτι που οι μελέτες μας έλεγαν να πάμε ως εκεί, για να έχουμε και εισιτήρια. Αλλά αν δούμε ότι χρειάζεται κάτι ακόμα θα το προσθέσουμε.

Οι εργασίες στο γήπεδο έχουν τελειώσει, ιδιαίτερα στον χώρο της αίθουσας του γυμναστηρίου. Όλα θα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Για τον κόσμο και καλύτερη ασφάλεια και πρόσβαση. Έχει τα χρώματα του συλλόγου μας το γήπεδο και τα καθίσματα είναι πολύ όμορφα".

O Aνδρέας Μολφέτας ως ταμίας του ΕΣΑΚΕ ρωτήθηκε και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιες ομάδες της Α1: "Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις ομάδες, δυστυχώς. Μεγάλα προβλήματα. Μπορεί και να κινδυνέψει η παρουσία τους στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα συμμετάσχουν. Το έχουν καταλάβει και μείωσαν το μπάτζετ. Έχω πει ότι ο αθλητισμός πρέπει να γυρίσει εκεί που ξεκίνησε. Και βλέπω ότι το παράδειγμα του Απόλλωνα σιγά σιγά να το ακολουθούν και άλλοι. Σαν Απόλλωνας και εγώ και οι συνεργάτες μου, προσπαθούμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της λογικής. Πάμε με τα δεδομένα που έχουμε, χορηγία ΟΠΑΠ και χορηγία τηλεοπτικών".

Οσον αφορά τις αδειοδοτήσεις ανέφερε πως "πιστεύω ως την επόμενη εβδομάδα, εξάλλου 6-7 ομάδες είχαν καταθέσει το αίτημά τους. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Στο μπάσκετ με την βοήθεια του ΕΣΑΚΕ όλες οι ομάδες θα δηλώσουν παρών.

Θέλω με την ευκαιρία να πω ότι ο Απόλλωνας είναι ένα κομμάτι της πόλης και σ΄ αυτήν την συγκυρία που περνάμε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, ο κάθε Πατρινός έστω και μια μετοχή αν πάρει, έτσι ο Απόλλωνας να μείνει στα χέρια των Πατρινών. Και να γίνει ένα θέμα της ανάπτυξης της πόλης. Οι μελέτες οι οποίες έχουν γίνει έως τώρα λένε ότι ο Απόλλων της Α1 Κατηγορίας θα
Keywords
Τυχαία Θέματα