ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Μολφέτας: "Θα κερδίσουμε τη μάχη με τις οφειλές"

Μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει στον Απόλλωνα Πάτρας με τις οφειλές της παλιάς ΚΑΕ προς δύο παίκτες και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Μολφέτας πήρε θέση επί του θέματος, όπως έκανε και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας με δηλώσεις του προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα που έχει προκύψει, λέγοντας:
"Έχουμε ακολουθήσει κατά γράμμα το νόμο, όταν ο Απόλλων έπεσε στην Β΄ Εθνική, ξέραμε γιατί το κάναμε, προκειμένου να

ξεκινήσουμε τη νέα μας πορεία με υγεία και γυρίσαμε πολύ γρήγορα εκεί που ανήκουμε στην Α1 Εθνική.

Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για να γίνουμε ΚΑΕ και ο νόμος είναι σαφής, όταν περάσουν 30 μήνες από την παλιά ΚΑΕ, τότε μπορεί να δημιουργηθεί νέα ΚΑΕ με άλλο ΑΦΜ. Όταν πήγαμε να πάρουμε τον αριθμό μητρώου εταιριών, τότε μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει μια καταγγελία από ένα δικηγόρο στην Αθήνα που λέει ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί νεα ΚΑΕ καθώς υπάρχουν οφειλές σε δυο παλιούς παίκτες του Απόλλωνα.

Το υπουργείο ανάπτυξης με ερώτημα του προς την Ε.Ε.Α. ρωτα τι μπορεί να κάνει ο Απόλλων να κάνει δεύτερη ΚΑΕ; Αλλά ο νόμος είναι σαφής. Τι γίνεται επιτέλους σε αυτή την Ελλάδα;

Σήμερα στην Ε.Ε.Α. βρέθηκαν 2 δικηγόροι του Απόλλωνα που παρακολούθουν το θέμα και πιστεύω ότι μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Θα κερδίσει και αυτή την μάχη ο Απόλλωνας. Αλλιως θα υπάρχει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό μπάσκετ.

Πάντως μας προκαλεί εντύπωση για ποιο λόγο οι δυο αυτοί αθλητές δεν πάνε να ζητήσουν τα χρήματα τους από την παλιά ΚΑΕ και έκαναν αυτή την καταγγελία; Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτά τα χρήματα. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;

Πιστεύω να πρυτανεύσει η λογική και να πάνε όλα καλά.

Για αυτό το θέμα, την Τετάρτη (19/09) θα έχω συνάντηση και με τον Υφυπουργό Αθλητισμό Γιάννη Ιωαννίδη".

Πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα τοποθετήθηκε και ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και τόνισε ότι ο νόμος είναι απόλυτα σαφής. "Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και προβλέπει ότι όταν διαλύεται η ΚΑΕ, την ευθύνη την έχει αυτός που δημιούργησε τα χρέη, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι πως τον ερμηνεύουν διαφορετικά και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Απόλλωνα"

Πηγή: Patranews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα