ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | "Το μπάι άουτ του Τσάμη ίσχυε μόνο για το 2013"

Ο "πόλεμος" ανακοινώσεων αναφορικά με την μετακίνηση του Αγγελου Τσάμη στην Λιμόζ και την αποχώρησή του από την Πάτρα, συνεχίζεται και αυτή τη φορά ο Απόλλωνας εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία απαντά στον εκπρόσωπο του παίκτη, Τάσου Δελημπαλταδάκη.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας, αναφέρει:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ διευκρινίζει και ενημερώνει τους φιλάθλους,

ότι για την περίπτωση του αθλητή Τσάμη ισχύουν στο ακέραιο οι δηλώσεις του Προέδρου κου Α. Μολφέτα. Ο αθλητής είχε προφορικά συμφωνήσει οριστικά με τον Πρόεδρο και παρουσία μελών της επιτροπής μεταγραφών, ότι θα είναι αθλητής του Απόλλωνα για τη φετινή χρονιά. Για το λόγο αυτό άλλωστε ανακοινώθηκε η μεταγραφή και προέβη ο αθλητής στις γνωστές του ενθουσιώδεις δηλώσεις για το ότι θα αγωνισθεί στον Απόλλωνα. Ο όρος του buy-out του συμβολαίου του θα ίσχυε μόνο για το καλοκαίρι του 2013 και όχι φέτος. Εξάλλου το buy-out σημαίνει δυνατότητα εξαγοράς για το σπάσιμο του συμβολαίου μελλοντικά.

Η εμπλοκή του ονόματος του αρχηγού μας Νίκου Αργυρόπουλου στις μεθοδεύσεις του εκπροσώπου του αθλητή είναι τουλάχιστον εκ του πονηρού και ανήθικη. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα που τον ανέδειξε, όπως άλλωστε δήλωσε σχετικά στον Τύπo".

Keywords
Τυχαία Θέματα