ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Να κλείσουμε τα γκαρντ του Ικαρου"

Ο Απόλλωνας Πάτρας φιλοξενείται στην Καλλιθέα από τον Ικαρο την Δευτέρα (15/10, 19:30), με τον Νίκο Βετούλα να υπογραμμίζει ότι για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ομάδα του πρέπει να παίξει καλή άμυνα πάνω στους γκαρντ του αντιπάλου της.

"Θεωρώ παρόλο τα μικροπροβλήματα τραυματισμών είμαστε έτοιμοι για το 1ο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας οργανωμένης, που ξέρει τι ζητάει στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Το κλειδί για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ως το τέλος το παιχνίδι είναι να παίξουμε καλή άμυνα ιδιαίτερα στα γκαρντ του Ικάρου και να μην δώσουμε δικαίωμα

για δεύτερες επιθέσεις.
Αν καταφέρουμε να είμαστε στα τελευταία λεπτά κοντά στο σκορ, το άγχος σίγουρα θα είναι στην πλευρά του Ικαρου", ήταν τα όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας ενόψει της αναμέτρησης.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος δήλωσε: "Ο Ίκαρος είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο έργο. Κάθε πρεμιέρα έχει τις δυσκολίες της αλλά θεωρώ ότι είμαστε αρκετά έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα και πολλά παιδιά από εμάς είναι η 1η φορά που αγωνίζονται στην Α1 και θέλουν να αποδείξουν ότι επάξια βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά σε όλους με υγεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα