ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Τα παιδιά είναι...πεινασμένα"

Ο Απόλλωνας Πάτρας πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Βετούλα να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αυταπάρνηση των παικτών του.

"Στο πρώτο μέρος είχαμε σοβαρά προβλήματα από την επίθεση του Ρεθύμνου, ενώ εμείς δεν είχαμε καλές συνεργασίες. Ζήτησα από τους παίκτες να μην δεχόμαστε εύκολα καλάθια και βελτιωθήκαμε σημαντικά στην άμυνα, παίρνοντας τη νίκη. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάμε καλά όπως και πέρυσι. Τα παιδιά είναι... πεινασμένα και περιμένουν το παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να επισημάνω την αυταπάρνηση του Τέιλορ,

που έπαιξε τραυματίας, αλλά και την προσφορά των Πέτροβιτς, Αργυρόπουλου, Ντάνιελ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών, γιατί πάλεψαν παρά τα προβλήματα", ήταν τα λόγια του κόουτς του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς κόντρα στο Ρέθυμνο.

O NτεΜάριους Μπολντς πρόσθεσε από την πλευρά του: «Ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε αφού δεν παίξαμε ομαδική άμυνα κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε το Ρέθυμνο και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε περισσότερο σαν ομάδα με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκάλεπτο όπου ήταν ένα σόου για εμάς και μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν μόνο η αρχή και σίγουρα στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Άρη θα είμαστε ακόμα καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα