ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: "Αξίζει να περιμένουμε τον Πελεκάνο"

Το όνομα του Μιχάλη Πελεκάνου βρίσκεται υψηλά στη λίστα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως το θέμα του θα λυθεί τις επόμενες ημέρες.

"Ο Μιχάλης (σ.σ. Πελεκάνος) χρειάζεται πάρα πολύ στην ομάδα μας. Εχω μια εναλλακτική, αλλά αξίζει τον κόπο να περιμένω τον Μιχάλη. Είναι καλό παιδί, καλός αθλητής και ταιριάζει στην ομάδα. Ελπίζω ότι θα λυθεί εντός των ημερών το θέμα", δήλωσε ο προπονητής του Αρη στο Αθλητικό Metropolis ενώ αναφερόμενος στον Γάιο Σκορδίλη πρόσθεσε:

"Εκτιμώ

ότι θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα. Δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τις οφειλές μας προς του παίκτες. Η διοίκηση έχει δείξει τις προθέσεις της και έχει κλείσει πολλά μέτωπα. Βέβαια η στάση του Σκορδίλη δεν ήταν και η πιο καλή, το τράβηξε το θέμα. Ζητάει και χρήματα που δεν δούλεψε. Εγώ έτσι θα είχα βγάλει εκατομμύρια. Άνθρωποι της ομάδας θα βρεθούν μαζί του στην Αθήνα για να διευθετηθεί το θέμα. Θέλουμε να εξυγιάνουμε το σωματείο. Πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα".

Οσον αφορά για τους Αμερικανούς σημείωσε ότι "θα έλεγα ότι είναι το ίδιο ταλέντα με τους άλλους, αλλά υπερέχουν στο πνευματικό επίπεδο. Πέρυσι ήταν λίγο… αστραπόγιαννοι, όπως τους λέω. Είναι παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Έχουν μάθει διαφορετικό μπάσκετ. Έχουν μάθει να κάνουν επίθεση σε 35 δευτερόλεπτα. Χρειάζονται υπομονή. Είναι και καλοί χαρακτήρες. Είναι πιο υπάκουοι και αυτό φαίνεται κυρίως εκτός γηπέδου". Σχετικά με τα δελτία τους ανέφερε πως είναι επιτακτική ανάγκη να παίξουν οι Αμερικάνοι, αλλιώς θα πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις".

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε και για το νέο πρωτάθλημα τονίζονταςπως"βλέπω ότι οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες συμβιβάστηκαν με τα οικονομικά δεδομένα. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τουλάχιστον από την τρίτη θέση και κάτω. Και η Δράμα και ο ΠΑΟΚ στα πρώτα παιχνίδια από ό,τι έμαθα έπαιξαν και πολύ ωραίο μπάσκετ. Οι αποστάσεις με τις μεγάλες ομάδες θα μειωθούν με τον καιρό".

Keywords
Τυχαία Θέματα