ΑΡΗΣ | Γαλιλαίας: "Με έναν δυνατό Άρη θα αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δήλωσε πως, ένας ισχυρός και οικονομικά καθαρός Άρης μπορεί να προσφέρει πολλά στο άθλημα του μπάσκετ, τόσο στην Ελλάδα όσο και πανευρωπαϊκά, ενώ αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του Νίκου Γκάλη.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Γαλιλαία στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νέα προσπάθεια του Άρη: "Ελπίζω να μη μείνουμε στο ‘κάτι κινείται’ και να προχωρήσουμε με πράξεις, όπως ο καθένας μπορεί. Πρέπει αντιληφθούμε όλοι όσοι αγαπάμε το άθλημα ότι με έναν δυνατό Άρη θα αναβαθμιστεί και το προϊόν, κάτι που θα είναι καλό για όλους. Δεν συνειδητοποιούμε στην καθημερινότητά μας τι εστί Άρης στο μπάσκετ. Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Πρόσφατα είχαμε και την πρόσκληση του Άρη για το Eurocup. Αρνηθήκαμε τη συμμετοχή γιατί προέχει η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και τα βήματα πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά. Να κοιτάμε την ουσία κι όχι τις εντυπώσεις. Αυτή η πρόσκληση, ωστόσο, δείχνει πως το brand name του Άρη εξακολουθεί να μετρά πανευρωπαϊκά".

Για τα οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ: "Υπάρχουν τα χρέη από προηγούμενες χρήσεις της ΚΑΕ που μας βαραίνουν. Με την προοπτική του άρθρου 99 ελπίζουμε σε ένα βάθος πενταετίας να φτάσουμε στο σημείο ο Άρης να είναι καθαρός και να μη χρωστάει".

Για την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία: "Ο κ. Αγγέλου πιστεύει σε αυτό το όραμα, η παρουσία του έκανε κι εμάς να το πιστέψουμε και μας έδωσε ξανά την ευκαιρία να οραματιστούμε τον Άρη μεγάλο και πάλι, όπως του αξίζει".

Για την ανταπόκριση του κόσμου: "Οι λόγοι που το γήπεδο δεν είναι γεμάτο δεν είναι οικονομικοί. Δεν πιστεύω πως αν τα διαρκείας κόστιζαν όλα 50 ευρώ το γήπεδο θα είχε 5.000 διαρκείας. Εμείς σαν διοίκηση κάνουμε κάθε μέρα ό,τι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό κι αν ο κόσμος έρθει τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα".

Για την «αξιοποίηση» του Νίκου Γκάλη: "Δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα πως στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται. Θα είναι κοντά μας και θα μας βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και κρίνει ο ίδιος. Όταν αυτή η τεράστια προσωπικότητα λέει ‘στηρίζω τη διοίκηση, στηρίξτε τη κι εσείς’, χρειάζεται κάτι άλλο; Αν δεν φτάνει κι αυτό, να φέρουμε και τον Τζόρνταν να το δηλώσει για τους δύσπιστους. Μια προσωπικότητα τόσο μεγάλη δεν πρέπει να αναλώνεται σε θέματα καθημερινότητας και πρέπει να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται για να μη φθαρεί από αυτή την καθημερινότητα. Και μόνο η παρουσία του και η πρόθεσή του να έρχεται στους αγώνες, αλλά και το ότι έδωσε τη συγκατάθεσή του να καθιερωθεί ένα τουρνουά με το όνομά του, όλα αυτά κάτι δείχνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα