ΑΡΗΣ | Καραποστόλου: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

Για την δύσκολη μάχη που δίνει ο Αρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο οποίος τόνισε εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί την Δευτέρα (15/10) στο Αλεξάνδρειο.

Ο παίκτης του Αρη μίλησε στη κάμερα της ΕΤ3 για την προετοιμασία της ομάδας του, το πρόβλημα με τους Αμερικανούς και φυσικά για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Πιστεύω

ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε περάσει το στάδιο προετοιμασίας από τα μέσα Αυγούστου, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις τόσο στην προετοιμασία και μετά στη συνέχεια εδώ. Δώσαμε κάποια φιλικά, κάποια παιχνίδια κυπέλλου, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε", δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Στην συνέχεια μίλησε για το πρόβλημα που προέκυψε με την απουσία των Αμερικανών: "Αυτό ήταν ένα θέμα που μας ταλαιπώρησε όλο το καλοκαίρι. Από την στιγμή που δόθηκε τέλος ίσως να είναι καλύτερα έτσι για την ομάδα, για να ξέρει την σύνθεσή της. Εμείς οι Έλληνες μαζί με τον Πάσαλιτς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και οι προσθήκες θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Θα έρθει εδώ για να παίξει σωστά και σοβαρά για να κερδίσει. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά και αν στο τέλος είμαστε κοντά και καλοί, γιατί όχι να μην κάνουμε και την πρώτη μας νίκη" και κατέληξε επισημαίνοντας πως "φέτος ο Άρης έκανε ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων παικτών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να είμαστε καλοί στη διάρκεια της χρονιάς, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια της νέας διοίκησης, τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα