ΑΡΗΣ | Ντέιβις: "Ημασταν αυτοί που έπρεπε"

Προετοιμασμένοι καλύτερα από κάθε άλλη φορά πήγαν στο ντέρμπι οι παίκτες του Αρη, σύμφωνα με τον Ρον Ντέιβις και αυτό τους έδωσε τη νίκη. Ο κορυφαίος παίκτης των "κιτρίνων" τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του ήταν αυτοί που έπρεπε και απέδωσε τα εύσημα στο προπονητικό τιμ της ομάδας του.

Στην αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου, ο Ντέιβις έδωσε συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο του Άρη: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που έδωσαν μια μεγάλη μάχη. Εμείς βγάλαμε πολλή ενέργεια μέσα στον αγωνιστικό

χώρο, έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου, που ήταν εκπληκτικός. Αυτή ήταν η καλύτερη εβδομάδα προπονήσεων που έχουμε κάνει μέσα στην σεζόν. Όλοι μας ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εστιάσαμε σ' αυτόν τον αγώνα και ήμασταν αυτοί που έπρεπε".

Συνέχισε λέγοντας: "Οι προπονητές μας έδειξαν το βίντεο των αντιπάλων και προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα μας είπαν. Σε τέτοια παιχνίδια, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά, είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα. Όλα όσα μας είπαν οι προπονητές μας ήταν σημαντικά".

Σε ερώτηση γιατί ο Άρης δεν μπόρεσε να συντηρήσει τη διαφορά των 18 πόντων, υποστήριξε: "Όταν είσαι μπροστά με μια μεγάλη διαφορά δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάσεις, γιατί τίποτε δεν έχει τελειώσει. Ξέραμε ότι όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 18 πόντους θα προσπαθούσε να ανακάμψει. Στο σημείο εκείνο χαλαρώσαμε την άμυνά μας και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Ωστόσο, αντιδράσαμε και κρατήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα