ΑΡΗΣ | Πρώτη προπόνηση και αγιασμός

Ο Αρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, καθώς την Δευτέρα (19/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» ενώ τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ-Στέφανο.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν όλοι οι παίκτες του Aρη, εκτός από τον Τζέρεμι Χαντ, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι υπάλληλοι των γραφείων του «Αυτοκράτορα», ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Αρης,

Λευτέρης Αρβανίτης, ο Αντιπρόεδρος, Χρήστος Γαλιλαίας, το μέλος της Διοίκησης, Θωμάς Νικολός, το μέλος του ARIS GOLDEN CLUB, Ξενοφών Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της Γένεσις, Θεόδωρος Κουρόγλου και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές του Συλλόγου, Πέτρος Ράσογλου και Στέργιος Γούσιος.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τον σχεδιασμό της ομάδας. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Νιώθουμε ασφάλεια μέσα στην αγκαλιά των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Θέλουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε με την αγωνιστικότητα μας το στοίχημα του κόσμου. Το διοικητικό τιμ, το προπονητικό αλλά και το αγωνιστικό, θα παλέψουν για να μείνει η ομάδα όρθια στα προβλήματα της καθημερινότητας. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία. Οπότε στόχος μας είναι οι περισσότερες νίκες» και στάθηκε στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας: «Είχαμε να επιλέξουμε από συγκεκριμένους παίκτες λόγω και του προβλήματος με την FIBA. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε στο 100%, αλλά καταφέραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αυτό που θα πω είναι ότι και σε διαφορετική περίπτωση, πάλι τις ίδιες κινήσεις θα έκανα για την ομάδα».

Ο αρχηγός του Αρη, Αντώνης Ασημακόπουλος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που παρέμεινα για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα, γιατί έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω με τους συμπαίκτες μου την περσινή προσπάθεια που κάναμε. Θέλουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει, κυρίως στη συνείδηση του κόσμου, ο οποίος θέλουμε να μας αγαπήσει, να μας αποδεχθεί και κυρίως να μας στηρίξει. Η ομάδα ξεχειλίζει από ταλέντο, από νέα παιδιά και με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς, η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά.

Το να διατηρεί μία ομάδα τον βασικό της κορμό, είναι ό,τι καλύτερο, γιατί έτσι μπορούν να προσαρμοστούν οι καινούριοι παίκτες πιο γρήγορα, αλλά και η ομάδα μπορεί να βγάλει πιο γρήγορα στο παρκέ αυτά που ζητάει ο προπονητής. Το καλό με εμάς είναι ότι μένει ο ίδιος προπονητής με πέρσι, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του περσινού κορμού είναι το ίδιο. Επομένως, η συνταγή της επιτυχίας είναι δεδομένη και με την προσθήκη των νέων παιδιών, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα για να πούμε ότι η χρονιά ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη Γιάννης Αθηναίου, υπογράμμισε με τη σειρά του: «Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και επιτυχίες. Η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό και έχουν γίνει κάποιες προθήκες νέων παικτών, οι οποίοι είναι, από ό,τι ξέρω, από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Θέλω να ελπίζω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα και αυτά που θα μας πουν οι προπονητές, να αφομοιώσουμε γρήγορα τη φιλοσοφία του κόουτς, ώστε είμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι» ,ενώ αναφερόμενος στην επιλογή του να έρθει στον Αρη, τόνισε:

«Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε τόσο ο κόουτς, όσο και η Διοίκηση, Μου έδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν σε μένα και μου έδωσαν να καταλάβω τον ρόλο για τον οποίο με προορίζουν στον φετινό ΑΡΗ. Αυτά ήταν πολύ σημαντικά για να πειστώ και να έρθω στην ομάδα. Φυσικά, ένας ακόμη λόγος ήταν και η δυναμική του ΑΡΗ, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη».

Στο τέλος, ο πάτερ-Στέφανος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες για τον ΑΡΗ, ενώ μετέφερε και τις θερμές ευχές του Μητροπολίτη Άνθιμου για υγεία και δύναμη σε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα