ΑΡΗΣ | "Θα μιλήσουμε στο γήπεδο"

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Αντώνης Ασημακόπουλος βρέθηκαν την Δευτέρα (27/8) στο Αλεξάνδρειο γαι την πρώτη επίσημη προπόνηση του Αρη για την σεζόν 2012-13 και δεν έκρυψαν την επιθυμία τους για να δουλέψουν σκληρά, ώστε ο Αρης να υλοποιήσει τους στόχους του.

"Ηρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θα δώσω πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια, υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά από όλους, υπάρχει καλό κλίμα και χαίρομαι πολύ και από τον τρόπο με τον

οποίο με έχουν προσεγγίσει ο προπονητής και η διοίκηση", δήλωσε αρχικά ο Ζήσης Σαρικόπουλος για να προσθέσει στη συνέχεια πως "ήθελα και ήρθα εδώ, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε ο κόουτς. Ο Άρης ήταν από τις πρώτες μου επιλογές, όχι λύση ανάγκης και χαίρομαι που είμαι εδώ. Θέλω να μπορέσω και να βοηθήσω και να βοηθηθώ μέσα από την ομάδα. Θέλω πολύ να πάω καλά φέτος και αυτό θα γίνει μέσα από την ομάδα. Αν ακούστηκε το όνομά μου πέρσι είναι γιατί βγήκαμε τρίτοι με τον Πανιώνιο. Αυτό να γίνει και με τον Άρη. Θα πάμε πολύ καλά και το θέμα με τους Αμερικανούς πιστεύω θα λυθεί και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στα πλει οφ και να παλέψουμε για την καλύτερη θέση".

Οσον αφορά για το αν υπάρχει επιπλέον πίεση λόγω της ιστορίας του Αρη σημείωσε ότι “υπάρχει βάρος, αλλά μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, δεν μου δημιουργεί παραπάνω άγχος και πίεση πέρα από το να βοηθήσω τον Άρη που είναι ιστορική ομάδα".

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος από την πλευρά του δήλωσε αρχικά πως “δύσκολη χρονιά δεν είναι μόνο για την ομάδα, αλλά για όλη τη χώρα. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να φέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Δεν δίνουμε υποσχέσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα λόγια να τα πούμε μέσα στο γήπεδο με αποτελέσματα και καλό μπάσκετ. Ο κόσμος του Άρη είναι κουρασμένος από λόγια, το ξέρω, αλλά τον θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε το Παλέ γεμάτο. Ο κόσμος είναι έμπειρος, ξέρει τα προβλήματα, ξέρει πώς να αντιδράσει. Μεμονωμένα δεν γίνεται τίποτα…"

Ο έμπειρος φόργουορντ ρωτήθηκε για τα κίνητρα που έχει και φρόντισε να είναι ξεκάθαρος: “Υπάρχει καλύτερο κίνητρο να έρθεις στον Άρη και να προσπαθήσεις να βγει η ομάδα και πάλι στην Ευρωλίγκα ή να κρεμάσει ένα λάβαρο στην οροφή, έχει χρόνια να το πετύχει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους".

Πηγή: pressaris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα