ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μπάνκι: «Συναρπαστικό το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παθηναϊκός υποδέχεται (2/1) την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και ο Λούκα Μπάνκι επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης της πρεμιέρας του Top 16 της Ευρωλίγκας.

«Αρχίζει η περιπέτειά μας στο Top 16 με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά ταυτόχρονα και πολύ συναρπαστικό. Θα αντιμετωπίσουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο έναν αντίπαλο που διεκδικεί την πρόκριση στον επόμενο γύρο και πιθανότατα στο Final Four,

κάτι που δεν κατάφερε πέρσι να κάνει στα τελευταία λεπτά. Σε αυτή τη φάση μπαίνουμε σαν αουτσάιντερ, αλλά με αποφασιστικότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς κι αυτό θέλουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ», τόνισε αρχικά ο κόουτς της ιταλικής ομάδας», είπε αρχικά προπονητής της ιταλικής ομάδας, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «το ματς με τον Παναθηναϊκό θα μας δώσει μια γεύση για τα όριά μας σε αυτή τη φάση. Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που επένδυσε στην καλή χρονιά που έκανε πέρσι κατακτώντας το νταμπλ και φτάνοντας μια ανάσα από το Final Four προτού αποκλειστεί από την Μπαρτσελόνα. Στην ομάδα επέστρεψε μια σημαία της, ο Μάικ Μπατίστ, ενώ καθοριστικός είναι ο Διαμαντίδης και αρκετοί ακόμη παίκτες, όπως ο Λάσμε και ο Γκιστ που προσφέρουν ενέργεια στην άμυνα και την επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα