ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Φεύγει για να… ψηθεί ο Ραντόσεβιτς

Την πρόθεση να παραχωρήσουν δανεικό τον Λέον Ραντόσεβιτς έχουν πάρει οι ιθύνοντες της Αρμάνι Μιλάνο και ήδη δύο ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Κροάτης σέντερ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με τον ιταλικό σύλλογο, ερχόμενος από το Ζάγκρεμπ όπου αγωνιζόταν με την Τσιμπόνα.

Στην πρώτη του χρονιά στη Serie A

μέτρησε 4,5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 3,5 πόντους και 1,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ωστόσο, τώρα, με την έλευση του Ρίτσαρντ Χέντριξ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος. Γι αυτό το λόγο η διοίκηση της Μιλάνο πήρε την απόφαση να τον δώσει δανεικό, ώστε να πάρει εμπειρίες και να... ψηθεί.

Η Λιέτουβος Ρίτας είναι μια ομάδα που κοιτάζει την περίπτωση του 22χρονου σέντερ (2,09μ.) και εφόσον ο ίδιος επιλέξει να πάει στη Λιθουανία, τότε θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στην Ευρωλίγκα. Την ευκαιρία αυτή δεν θα την έχει εάν διαλέξει την Τσεντεβίτα, η οποία είναι το δεύτερο κλαμπ που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή (21/6) μέρα θα είναι καθοριστική, καθώς με το πέρας της θα γνωρίζουμε κατά πάσα πιθανότητα ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ραντόσεβιτς, ενώ να σημειώσουμε ότι η Λιέτουβος Ρίτας δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα