ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μένει ο Χέρστον!

Ηταν γνωστό πως η βασική προτεραιότητα της Εμπόριο Αρμάνι είναι η παραμονή του Μαλίκ Χέρστον στο Μιλάνο και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία της θα πραγματοποιηθεί! Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι έτοιμος να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο νέο του παχηλό συμβόλαιο!

Ο Χέρστον πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν (έχοντας 13,9 πόντους ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα και 12,7 στην Lega A) και ήταν, αν όχι ο κορυφαίος, οπωσδήποτε εκ των διακριθέντων στης φετινής Μιλάνο. Γι' αυτό και ο Σέρτζιο Σκαριόλο, όπως και η διοίκηση, δεν ήθελαν επουδενί να χάσουν τον 25χρονο

Αμερικανό το τρέχον καλοκαίρι...

Και απ' ό,τι φαίνεται, κατάφεραν να πείσουν τον Μαλίκ Χέρστον να μην αναζητήσει άλλη μπασκετική στέγη! Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια!

Μάλιστα, η Corriere dello Sport ανέφερε και λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει ο άλλοτε άσος της Σιένα και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είχε κάθε λόγο να μην το κουνήσει από το Μιλάνο! Το γιατί; Ο Χέρστον θα έχει λαμβάνειν 3 εκατομμύρια δολάρια συνολικά για τα δύο επόμενα χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα