ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | "Μένει ο Σκαριόλο, φεύγουν Χέντριξ, Κουκ!"

"Βόμβα" έριξε ο πρόεδρος της Εμπόριο Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι Ρίτζαρντ Χέντριξ και Ομάρ Κουκ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους Μιλανέζους, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ο Πρόλι μιλώντας στην "Repubblica" μία μέρα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Μιλάνο από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, υπογράμμισε ότι Χέντριξ και Κουκ δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της Μιλάνο και βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο! Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση των αντικαταστατών

τους...

Σκαριόλο θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ο σωστός προπονητής. Είναι νικητής και μοιραζόμαστε τις ιδέες μας", δήλωσε ο πρόεδρος της Εμπόριο Αρμάνι για τον Ιταλό τεχνικό, ενώ για τους Χέντριξ και Κουκ εξήγησε:

"Θα δώσουμε στον Χέντριξ την πιθανότητα να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι απ' τις εμφανίσεις του. Εχει τρεις προτάσεις από άλλες ομάδες. Ο Στίπτσεβιτς τελικά θα μείνει, ενώ ο Κουκ ήταν κατώτερος των προσδοκιών μας. Το γνωρίζει αυτό. Ο Κουκ δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ο ηγέτης της ομάδας, καθώς εμφανιζόταν πολύ μπερδεμένος και αυτό έκανε κακό και στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα