ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | "Μιλανέζος" για πάντα ο Σκαριόλο!

Θεωρείται από τους κορυφαίους του είδους του και όχι άδικα. Το ίδιο πιστεύουν και οι ιθύνοντες της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για τον Σέρτζιο Σκαριόλο και παρά την μετριότατη χρονιά που διανύει η ομάδα, δια στόματος του προέδρου Λίβιο Πρόλι, κατέστη σαφές ότι η επιθυμία της διοίκησης είναι να τον κρατήσουν... για πάντα!

Τα... καράβια εκατομμυρίων που ξόδεψε η Ολίμπια Μιλάνο το καλοκαίρι δεν έπιασαν τόπο και

τα όνειρα των ανθρώπων -αλλά και των φίλων- της ομάδας έμειναν ανεκπλήρωτα. Ωστόσο, παρά τη μέτρια χρονιά, ο Σέρτζιο Σκαριόλο χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης και στήριξης από την διοίκηση, που... ούτε να σκέφτεται δεν θέλει το ενδεχόμενο να χάσει τον πολύπειρο Ιταλό τεχνικό απ' το "τιμόνι" της ομάδας!

Και η απόδειξη; Ο πρόεδρος της Εμπόριο Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι, με δηλώσεις του στην ιταλική Tuttosport, εξέφρασε την επιθυμία να... "φυλακίσουν" τον Σκαριόλο για πάντα στο Μιλάνο!

"Μόλις τελειώσει το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Σκαριόλο, θα του προτείνουμε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας", ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Μιλάνο και έγινε ξεκάθαρο ότι η ομάδα στηρίζει πάρα πολλά πάνω στον 51χρονο κόουτς...

Keywords
Τυχαία Θέματα