ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μιλάνο καλεί Πιανιτζιάνι!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εμπόριο Αρμάνι, η οποία έχει βγει στη... γύρα για τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα επικρατέστερος είναι ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, όπως ισχυρίζεται το sportando.net, αποτελεί τον βασικό υποψήφιο των Μιλανέζων και διακαή πόθο του προέδρου Λίβιο Πρόλι για το "τιμόνι" της ομάδας.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα

αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν μετουσιωθεί σε "γάμο" το φλερτ της Εμπόριο Αρμάνι με τον Πιανιτζιάνι -ο οποίος τη φετινή σεζόν απέτυχε παταγωδώς στην Φενέρμπαχτσε απ' όπου και αποχώρησε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου- υπάρχουν ακόμη δύο στη λίστα του Πρόλι. Ο λόγος για τον Φρανκ Βιτούτσι που οδηγεί μαεστρικά φέτος την Βαρέζε, αλλά και ο Γιασμίν Ρέπεσα.

Επικείμενη πρόσληψη του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αυτομάτως μετατρέπει τον μεγάλο Ντίνο Μενεγκίν σε φαβορί για τον προεδρικό θώκο της Μιλάνο, αφού ήταν εκείνος που του έδωσε το χρίσμα του ομοσπονδιακού τεχνικού όταν ήταν πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ...

Ωστόσο, άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συνάντηση του προέδρου της Μιλάνο Λίβιο Πρόλι με τον τεχνικό της Σιένα Λούκα Μπάνκι, παρότι ο τελευταίος συμμετέχει με την ομάδα του στα ιταλικά πλέι οφ...

Keywords
Τυχαία Θέματα