ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Τζεντίλε: "Πρότυπό ο Σπανούλης"

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε μίλησε στην Gazzetta dello Sport και χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη ως το πρότυπό του από τους εν ενεργεία παίκτες ενώ η αγαπημένη του τριάδα κλείνει με τον "παλιό" Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον... πατέρα του.

"Τα πρότυπα μου είναι τρία. Ο Μποντιρόγκα, ο πατέρας μου κι από τους εν ενεργεία παίκτες ο Βασίλης Σπανούλης. Όλοι τους μεγάλοι παίκτες που μόνο να μάθεις έχεις από αυτούς".

"Δεν θέλω να ζω μέσα στην τρέλα

του ΝΒΑ. Σίγουρα θα ήταν μία σπουδαία εμπειρία από άποψη τεχνικής κι οργάνωσης, αλλά δε θέλω να αρρωστήσω απ' αυτό. Αν δεχθείς μία σημαντική πρόταση, πρέπει να το συζητήσεις με ηρεμία, αλλά σας διαβεβαιώνω πως τη δεδομένη στιγμή είναι η τελευταία έγνοια μου. Αγαπώ την Αρμάνι Τζινς. Το να είμαι αρχηγός της με γεμίζει με υπερηφάνεια και τρέφω μεγάλο σεβασμό προς όλους όσοι εργάζονται σ' αυτή. Εύχομαι η Αρμάνι Τζινς να εξακολουθεί να έχει μεγάλα σχέδια για εμένα", ενώ πρόσθεσε πως στους στόχους συμπεριλαμβάνεται μία επιτυχία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του: "Η συμμετοχή στην εθνική ομάδα αποτελεί ύψιστη τιμή. Ο Πετρούτσι (σ.σ. πρόεδρος της ομοσπονδίας) έχει δίκιο: Μπορείς να κατακτήσεις ό,τι θες με ένα σύλλογο, αλλά η επιτυχία με την χώρα σου ξεπερνά τα πάντα".

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αφήσει αιχμές για το Ιταλικό πρωτάθλημα: "υπάρχουν πολλά ψέματα κι υποκρισία. Επίσης υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος προς τους Ιταλούς παίκτες. Βλέπω ομάδες με 8 ξένους παίκτες. Είναι πάρα πολλοί, δε μου αρέσει, είναι παράλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα