Αθήνα, όπως λέμε… Κωνσταντινούπολη!

Η κατάκτησή του τρίτου ροζ φύλλου είναι μονόδρομος για τους πράσινους, οι οποίοι εφόσον τα καταφέρουν θα βρεθούν μια ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και ταυτόχρονα θα θέσουν γερές βάσεις για την πρώτη θέση του έβδομου ομίλου, καθώς η πρωτοπόρος και αήττητη Ούνιξ Καζάν, έχασε χθες από την Αρμάνι Μιλάνο. Από την άλλη η Φενέρ παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού σε περίπτωση ήττας, οι ελπίδες της για πρόκριση θα μειωθούν αισθητά. Το συγκρότημα

του Νέβεν Σπάχια είχε μπει σαν ισχυρό στο Top 16, ωστόσο μέχρι τώρα έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του.

Στα αγωνιστικά, ο Ζοτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο για το σημερινό παιχνίδι με τους Τούρκους, όσο και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τον Στίβεν Σμιθ, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα στο ματς της Πόλης. Ο Σέρβος τεχνικός, αλλά και οι παίκτες του τριφυλλιού επισήμαναν πως πρώτα θα παλέψουν για να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Φενέρ και ύστερα θα αφοσιωθούν στην ερχόμενη αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους.

Στον αντίπερα όχθη, ο Κράτης προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Ομέρ Ονάν και Μάρκο Τόμας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Ζαλγκίρις Κάουνας-Μπαρτσελόνα 19:45Γαλατάσαραϊ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:00Μακάμπι Τελ Αβίβ-Καντού 21:05

Keywords
Τυχαία Θέματα