ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Αγγίζει τα 28 εκατ. ο προϋπολογισμός

Ελάχιστες θα είναι οι περικοπές που θα γίνουν στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν στην Μπαρτσελόνα, με τον προϋπολογισμό των "μπλαουγκράνα" να ανέρχεται στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Sport.es" ο οικονομικός προϋπολογισμός των Πρωταθλητών Ισπανίας για την επόμενη σεζόν θα είναι 28 εκατ. ευρώ. Από αυτό το πόσο, τα τρία εκατομμύρια ευρώ θα εξυπηρετήσουν τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας, όποτε απομένουν τα υπόλοιπα 25 εκατομμύρια για να κινηθεί η Μπαρτσελόνα

στο μεταγραφικό παζάρι και να χτίσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα σε Ισπανία και Ευρώπη.


Σίγουρα το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα απέχει κατά πολύ από το εξωπραγματικό πόσο των 44 εκατομυρρίων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ είναι μικρότερο και από εκείνο της "αιωνίου" αντιπάλου της, Ρεάλ Μαδρίτης που θα αγγίξει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Βεβαίως, η μείωση του μπάτζετ των "μπλαουγκράνα" έρχεται σε σύμπνοια με τον μειωμένο προϋπολογισμό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, καθώς μόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι ομάδες της Τουρκίας μπορούν να δαπανήσουν πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.


Τα νέα οικονομικά δεδομένα για την Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το άρθρο, σημαίνουν ότι οι "μπλαουγκράνα" θα κινηθούν για την απόκτηση ελεύθερων παικτών, καθώς δεν είναι σε θέση να δαπανήσουν χρήματα για να σπάσουν τα συμβόλαια αθλητών όπως είναι ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού και ο Μπο ΜακΚάλεμπ της Σιένα.


Πρωταρχικό μέλημα των ιθυνόντων των Πρωταθλητών Ισπανίας είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Εραζεμ Λόρμπεκ, Βίκτορ Σάντα και Φραν Βάσκεθ, προσφέροντάς τους βέβαια χαμηλότερες απολαβές.

Keywords
Αναζητήσεις
προυπολογισμος μπαρτσελονα
Τυχαία Θέματα