ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Επιστρέφει για Σπανούλη η Μπάρτσα!

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έκανε στενό... μαρκάρισμα στον Βασίλη Σπανούλη προκειμένου να τον κάνει δικό της, ωστόσο ο "Kill-Bill" προτίμησε να παραμείνει στον Πειραιά και δικαιώθηκε. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για την "ερυθρόλευκο" ηγέτη από πλευράς Καταλανών!

Σύμφωνα, με το encestando.es, ο Σπανούλης θα βρεθεί και πάλι αυτό το καλοκαίρι

στο στόχαστρο των μπλαουγκράνα, αν και κατανοούν ότι οι πιθανότητες απόκτησης του 29χρονου Ελληνα γκαρντ είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι, μιας και φέτος είναι πρωταθλητής Ευρώπης!

Στην Μπαρτσελόνα θεωρούν ότι ο Σπανούλης μπορεί να αποτελέσει ιδανικό δίδυμο με τον Ναβάρο, αποτελεί ένα γκαρντ που έχει πάα πολλές αρετές και τη δυνατότητα να κάνει πολλά πράγματα πάνω στο παρκέ, ενώ είναι και καλύτερος αμυντικά -όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα- από τον έτερο διακαή πόθο της Μπάρτσα, τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Βέβαια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι απολαβές του Βασίλη Σπανούλη -και ειδικά εν μέω κρίσης- είναι απαγορευτικές και μόνο στην Ρωσία, που οι φόροι είναι χαμηλότεροι, μπορεί να βρει τέτοια ποσά!

Keywords
Τυχαία Θέματα