ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Πασκουάλ: "Ετοιμαζόμαστε για Παναθηναϊκό"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Γκραν Κανάρια, όπου οι μπλαουγκράνα υπέστησαν την εντός έδρας ήττα με 70-73.

Τόνισε το γεγονός πως τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό κόστισαν σε ενέργεια για την ομάδα του και πως θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι για τον αγώνα στην Αθήνα.

"Ξεμείναμε από δυνάμεις και δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τη διαφορά των 11 πόντων στην τελευταία περίοδο (σ.σ. 61-50 στο 31'). Τα τρίποντα και τα λάθη μας στην άμυνα ισορρόπησαν την αναμέτρηση

κι όλα κρίθηκαν στην αδυναμία μας να πάρουμε δυο αμυντικά ριμπάουντ στα τελευταία δευτερόλεπτα" ανέφερε αρχικά για την ήττα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και συνέχισε: "Προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι. Μοιράσαμε το χρόνο, ξεκουράσαμε όσους χρειαζόταν και μέχρι τον τραυματισμό του Μπραντ Όλεσον στα μισά της τέταρτης περιόδου είχαμε τον έλεγχο. Θα αλλάξουμε το "τσιπ" και θα βάλουμε αυτό της Αθήνας. Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση προ 3ετίας και καταφέραμε να φύγουμε νικητές απ' τη Μαδρίτη (σ.σ. break της Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη αναμέτρηση των playoffs της Ευρωλίγκας του 2010 κι εν συνεχεία διαδοχικές νίκες της Μπαρτσελόνα)" υπογράμμισε και κατέληξε: "Έχουμε πρόβλημα στη θέση "4", σε άμυνα κι επίθεση. Είναι μία πραγματικότητα τις τελευταίες ημέρες και πρέπει να βρούμε τη λύση εκ των έσω. Κάνουμε πολλά λάθη".

Keywords
Τυχαία Θέματα