"Δεν θα κριθεί κάτι από το ντέρμπι"

Αγγέλου και Ιτούδης, μιλώντας στην Real Sports επισήμαναν ότι περιμένουν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ανέλυσαν, από τη σκοπιά του ο καθένας, το μεγαλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος...

Ο... γηπεδούχος Βαγγέλης Αγγέλου πιστεύει ότι το σημερινό ματς δεν θα κρίνει τίποτα...

Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να καλύψει αυτό το χάντικαπ με ενέργεια και ενθουσιασμό στο γήπεδο. Θεωρώ

ότι αυτό το ματς δεν κρίνει τίποτα. Κι εμείς πέρυσι είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, αφού κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό δύο φορές στην κανονική περίοδο, αλλά στην συνέχεια χάσαμε στους τελικούς των πλέι οφς.

Δίνουμε μάχη με τον χρόνο για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να έχει σταθερότητα στη διάρκεια των αγώνων και στα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται σε μία χρόνια φιλοσοφία που τον έχει καταξιώσει. Ο Ολυμπιακός με ενέργεια και ενθουσιασμό θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά εμπειρίας. Το ματς είναι διαφορετικό απ' αυτό του πρώτου γύρου.

Να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας αντάξιος των ονομάτων των δύο αντιπάλων και μακάρι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το μπάσκετ να αποτελέσει ένα προϊόν χαράς μέσα στην γενική κατάθλιψη του κόσμου".

Ο Δημήτρης Ιτούδης, απ' την άλλη, έδειξε να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ και σύμφωνα με τον ίδιο θα κριθεί στις "μάχες" μυαλού και σώματος, ωστόσο ξεκαθάρισε με τη σειρά του ότι δεν κρίνει κάτι αυτό το ματς...:

"Ολες οι ομάδες κοιτάμε να πετυχαίνουμε εύκολα καλάθια μετά από λάθη των αντιπάλων. Από εκεί και πέρα και σε αυτά τα παιχνίδια και η δημιουργία παίζει ρόλο. Είναι δύο χαρακτηριστικά σημεία. Σημαντικές παράμετροι είναι, επίσης, τα μις ματς, η επιβολή του ρυθμού και η μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες. Πώς θα αντιδράσουν στα δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος ότι είναι πολύ δυνατός μέσα στο γήπεδο του. Εχει ηττηθεί στο ΣΕΦ μόνο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πολύ ισχυρή. Εμείς, όμως, διαθέτουμε εμπειρία και τα τελευταία χρόνια έχουμε ανατρέψει έδρες και έδρες. Αναμφίβολα όποιος πάρει το πλεονέκτημα έδρας θα έχει ένα μικρό προβάδισμα στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και αφοσίωση στο παιχνίδι μας. Τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και στις μάχες μυαλού και σώματος.

Θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι απ' αυτό του ΟΑΚΑ. Πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Σλούκας έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι και σε εμάς έχει επιστρέψει ο Περπέρογλου. Οι δύο ομάδες είναι σε τελείως διαφορετικό ρυθμό. Και οι δύο προερχόμαστε από δύσκολα παιχνίδια στην ευρωλίγκα. Εμείς είχαμε μία ημέρα λιγότερης ξεκούρασης, αλλά και ο Ολυμπιακός επέστρεψε από ταξίδι", ενώ αναφερόμενος

Ρόλο θα παίξουν πολλά. Οπως οι κατοχές της μπάλας. Υπάρχουν λεπτομέρειες, πάντως, που δεν μπορούν να αντιληφθούν οι απλοί φίλαθλοι, ακόμα και οι δημοσιογράφο

Keywords
Τυχαία Θέματα