Δέσπος: "Στο... παιχνίδι της ανόδου μέχρι το τέλος"

Η ΑΕΚ έχασε αλλά ο έμπειρος σέντερ κρατάει τα θετικά στοιχεία και αναγνωρίζει την προσπάθεια του Απόλλωνα: "Αλλάξαμε προπονητή, η ομάδα προσπαθεί να βρει ταυτότητα, εμφανιστήκαμε πολύ καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα τρίποντα που έβαλε ο Αργυρόπουλος ήταν καθοριστικά σουτ ενός μεγάλου παίκτη και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε βελτίωση σε σχέση με αυτά που παρουσιάσαμε στην αρχή της χρονιάς. Κλειδί είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί το πρωτάθλημα της Α2 έχει πολύ δρόμο

μπροστά του".

"Θα παλέψουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν ξέρω σε τι θέση θα βγούμε, αυτό που έχει όμως, σημασία είναι να τονίσουμε ότι υπάρχει και η ποιότητα και η διάθεση από όλα τα παιδιά, τον προπονητή και τον πρόεδρο να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο", είναι το μήνυμα του Δέσπου.


Η πίστη για άνοδο στην Α1 υπάρχει αλλά: "Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια, τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Αν κερδίσουμε στην Ελευσίνα είμαστε πάλι από την αρχή. Και το πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Δεν αρκεί όμως, αυτό γιατί και με την Πάτρα πιστεύαμε ότι θα πάρουμε το ματς, ο Αργυρόπουλος, όμως είχε αντίθετη άποψη".

Το πρωτάθλημα της Α2 είναι ιδιαίτερο: "Δεν είναι έκπληξη το αποτέλεσμα της Ελευσίνας απέναντι στον Πιερικό, γιατί η Α2 δεν έχει καμία σχέση με την Α1. Ο καλύτερος μπορεί να νικήσει το χειρότερο και το αντίθετο. Οποιοσδήποτε μπορεί να παίρνει νίκες".

Όσο για το σχόλιο του για τους οπαδούς της ομάδας: "Ο κόσμος είναι απογοητευμένος γιατί εμείς του δώσαμε αυτό το δικαίωμα, αλλά είναι μπάσκετ. Όποιος παρακολούθησε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, μπορεί να καταλάβει τη διαφορά που είχαμε σε αυτό με τον Απόλλωνα".


Η αλλαγή προπονητή και μάλιστα ενός γνώριμου από τα παλιά για τον ίδιο, έφερε νέα κατεύθυνση στην ομάδα: "Με τον Δημήτρη ξεκινήσαμε μαζί από το Πανευρωπαϊκό Παίδων το 1993 και έχουμε αγωνιστεί μαζί σε όλες τις μικρές Εθνικές, αλλά και στον Μακεδονικό. Τον ξέρω καλά και γνωρίζω ότι ακόμα και ως παίκτης πάντα σκεφτόταν ως προπονητής. Τώρα μας έχει δώσει μία τελείως διαφορετική κατεύθυνση και αν κάνουμε υπομονή όλα θα έρθουν. Θα είμαστε στο... παιχνίδι της ανόδου μέχρι το τέλος".


Όσο για το αν οι "κιτρινόμαυροι" αδικούνται, ο σέντερ της "Ένωσης" στέκεται στα γεγονότα: "Στην ΑΕΚ με μια καρέκλα μετά τη λήξη του παιχνιδιού (σ.σ. ΑΕΚ-Πανελευσινιακός) τιμωρηθήκαμε με τρεις αγωνιστικές και στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ που «έπεσε» ξύλο, η τιμωρία για την Πάτρα ήταν μία αγωνιστική. Μπορεί να τιμωρούν το όνομα της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα