ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Το χρονικό της "βεντέτας" του Ρούντι με τους Λιθουανούς (vids+pics)

Νέες εξελίξεις υπήρξαν στο θέμα της επίθεσης που δέχθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ από τους αδελφούς Μάτσιους, καθώς οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι το έκαναν υπερασπιζόμενοι την τιμή της Λιθουανίας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η κόντρα του Ρούντι Φερνάντεθ με τους Λιθουανούς έχει ξεκινήσει από το ματς του πρώτου γύρου μεταξύ της Ζαλγκίρις και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτήν την αναμέτρηση ο σταρ των Μαδριλένιων είχε επιτεθεί φραστικά στον Παούλιους Γιανκούνας, ενώ

είχε πετάξει την μπάλα στο κεφάλι του Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς.

Οι Λιθουανοί φίλαθλοι, στο ματς του δεύτερου γύρου το οποίο έγινε την Πέμπτη (07/03) δεν ξέχασαν την συμπεριφορά του Ισπανού παίκτη και τον υποδέχθηκαν με πανό στο οποίο χαρακτήριζαν τον Ρούντι "ηθοποιό, χαζό, δειλό και αχρείο". Μετά το τέλος του ματς ο Νόρμουντς και ο Νάουρις Μάτσιους πλησίασαν τον Ρούντι προσποιούμενοι ότι θέλουν να του ζητήσουν αυτόγραφο. Εκείνος σταμάτησε και ένα από τα δίδυμα αδέλφια φέρεται να χτύπησε τον παίκτη στο πρόσωπο.

Οι δύο Λετονοί, οι οποίοι έχουν πάρει την λιθουανική υπηκοότητα συνελήφθησαν από τις Αστυνομικές Αρχές και αρχικά θα βρίσκονταν υπό 48ωρη κράτηση, αλλά τελικά αφέθησαν ελεύθεροι. Το νέο στοιχείο στην υπόθεσή τους είναι ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκαν, είχαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό τους. Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca οι Νόρμουντς και Νάουρις Μάτσιους ισχυρίστηκαν ότι επιτέθηκαν στον Ρούντι επειδή ήθελαν να υπερασπιστούν την τιμή της Λιθουανίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ευρωλίγκα προτίθεται να ξεκινήσει έρευνα για το ζήτημα και το τι πραγματικά συνέβη, ενώ τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Ζαλγκίρις θα αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα με την δική τους οπτική των γεγονότων για να διαλευκανθεί η υπόθεση...

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να θυμηθείτε τι ακριβώς είχε συμβεί στο ματς του πρώτου γύρου και στα δύο επόμενα βίντεο το πώς υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Ζαλγκίρις τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα