ΕΥΡΩΠΗ | Τα "έχωσε" σε Καντέρ ο Τάνιεβιτς!

"Μπαρούτι" με τον Ενές Καντέρ εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, ο οποίος τα έψαλε στον νεαρό ΝΒΑer λόγω της απόφασής του να μην ενισχύσει την Εθνική του ομάδα, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει "ηλίθιους" τους προπονητές του ΝΒΑ!

Καντέρ διαθέτει πολύ μεγάλο ταλέντο και μας λείπει αρκετά. Αποφάσισε να μην είναι μαζί μας φέτος, αλλά ειλικρινά θεωρώ ότι αυτός μας χρειάζεται περισσότερο, απ’ ότι εμείς εκείνον...", υπογράμμισε αρχικά ο πολύπειρος Τάνιεβιτς, μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport,

ενώ οι αιχμές του δεν σταμάτησαν εκεί...

"Δεν εκπλήσσομαι από το γεγονός ότι οι Μπαρνιάνι, Μπελινέλι δεν κατέβηκαν με την Ιταλία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα από τα δικά μας παιδιά του 1992 ("δείχνοντας" ξεκάθαρα τον Καντέρ) αρνήθηκαν την Εθνική μας ομάδα. Η Αμερική είναι το κατάλληλο μέρος για να χάσεις το μυαλό σου...".

Στη συνέχεια, μάλιστα, τα... "έχωσε" και στους συναδέλφους του από τον μαγικό πλανήτη, χαρακτηρίζοντάς τους ηλίθιους!

"Στο ΝΒΑ οι προπονητές δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Υπάρχουν 3-4 οι οποίοι κερδίζουν εκατομμύρια και πρωταθλήματα, ενώ οι υπόλοιποι είναι ηλίθιοι, συμπεριλαμβανομένου του Τάιρον Κόρμπιν (σ.σ. προπονητής των Τζαζ, όπου και αγωνίζεται ο Καντέρ)! Ο Καντέρ ξέχασε να παίζει μπάσκετ στο ΝΒΑ! Δεν θα είναι ποτέ σέντερ. Σαν τεσσάρι θα ήταν τρομακτικός. Είναι 2,10 μ. και όμως είναι ο καλύτερος σουτέρ της Εθνικής Τουρκίας, μαζί με τους γκαρντ! Και όμως στο ΝΒΑ δεν παίρνει ούτε ένα σουτ...".

Keywords
Τυχαία Θέματα