ΕΛΛΑΔΑ | Ο Γιάννης Παπαγεωργίου στον Πρωτέα Βούλας

Ο Πρωτέας Βούλας προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη για τα ηλικιακά του τμήματα καθώς συμφώνησε με τον γυμναστή των Εθνικών μας ομάδων, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος θα αναλάβει όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου είναι υπεύθυνος Γυμναστής όλων των ηλικιακών τμημάτων των Εθνικών μας ομάδων , όπως και της Εθνικής Ανδρών, ενώ θεωρείται ο κορυφαίος στον τομέα του".

Για την συνεργασία του με τον σύλλογο δήλωσε: "Μου έγινε η πρόταση από τον Πρόεδρο της ομάδας η οποία στοχεύει στο να γυμνάζονται σωστά τα παιδιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του συλλόγου. Στόχος μας είναι να γυμνάζονται σωστά οι παίκτες και ανάλογα με τον προγραμματισμό να γίνουν πρώτα απ’ όλα σωστοί αθλητές.

Ο συναγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και αν ένας αθλητής δεν έχει γυμναστεί σωστά από μικρή ηλικία, τότε δύσκολα θα μπορέσει να εξελιχθεί και να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο δίχως να έχει προβλήματα.

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αυτό που θα εφαρμοστεί στον Πρωτέα. Είναι ένας ενιαίος προγραμματισμός για όλα τα ηλικιακά τμήματα, ώστε να τεθούν οι σωστές βάσεις και να μπορούν αργότερα οι προπονητές των τμημάτων να δουλέψουν πολύ πιο εύκολα στην εξειδίκευση των αθλητών".

Γιάννης Παπαγεωργίου είναι κάτοχος πτυχίου εξομοίωσης Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας, διπλώματος μετεκπαίδευσης της Ουγγρικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής "MAGYAR TESTNEVELESI FOISKOLA – BUDAPEST", πτυχίου Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα