ΕΛΛΑΔΑ | Ομπράντοβιτς: "Ούτε στα όνειρά μου..."

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης της Αθήνας και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την τιμή που του έγινε ενώ τόνισε πως πήρε εύκολα την απόφαση να μείνει μακριά από τους πάγκους τη νέα σεζόν.

"Δεν περίμενα ποτέ να μου γίνει αυτή η τιμή, όταν πρωτοήρθα το 1999. Ούτε στα όνειρά μου. Ήδη έχω έρθει πέντε φορές το καλοκαίρι. Νιώθω την Αθήνα

σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα εδώ πολά ευτυχισμένα χρόνια. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ στο μυαλό και στην καρδιά μου", δήλωσε ο "Ζοτς" λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής Α και στη συνέχεια εξήγησε την απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα από την προπονητική ύστερα από την παρουσία του για 13 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

"Ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα από την στιγμή που δεν συνέχισα στον Παναθηναϊκό. Έτσι ήταν στο μυαλό μου. Αυτοί οι μήνες ήταν δημιουργικοί, αφού έκανα πράγματα τα οποία δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω όσο προπονούσα ομάδες. Είδα φίλους μου, που είχα να δω χρόνια ή δεν συναντούσα συχνά. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα έζησα εδώ επί 13 χρόνια. Θέλω ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα μαζί, την οικογένεια Γιαννακόπουλου κι όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού".

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται κάτοικος του μαγικού κόσμου του NBA τονίζοντας πως "δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Εγώ κι ο Δημήτρης (σ.σ. Ιτούδης) έχουμε εξαιρετική σχέση με τους Πίστονς, τους επισκεπτόμαστε συχνά, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα