ΕΛΛΑΔΑ | Σε αποστρατεία ο Ταξίαρχος του τελικού Κυπέλλου!

"Συνταξιοδοτήθηκε" ο Ταξίαρχος Νίκος Χασομέρης, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής για την τάξη στον... αλησμόνητο τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που "σημαδεύτηκε" από μεγάλης έκτασης επεισόδια...

Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι παρά τα αίσχη που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ελληνικού στις 10 Μάρτη, η Αστυνομία δεν είχε προβεί σε καμία σύλληψη.

Επικεφαλής

Ταξίαρχος ήταν ο κ. Νίκος Χασομέρης, ο οποίος μετά τα όσα συνέβησαν και το θόρυβο που προκλήθηκε, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από την έκτακτη σύσκεψη (11/2) στην οποία είχε πραγματοποιηθεί παρουσία του Νίκου Δένδια. Μάλιστα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ζήτησε και την ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος 24 αξιωματούχων της Αστυνομίας.

Στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες έγιναν από το Ανώτατο Συμβούλιο, ο Ταξίαρχος Χασομέρης τέθηκε... εν αποστρατεία, μιας και είναι ανάμεσα στους είκοσι Ταξιάρχους Γενικών Καθηκόντων και έναν Ειδικών Καθηκόντων-Εγκληματολογικών Εργαστηρίων που κρίθηκαν "ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα