ΕΟΚ | Επιτυχημένα τα "3 με 3" σε Γιαννιτσά και Αγία Παρασκευή

Με απόλυτη επιτυχία φιλοξενήθηκαν στα Γιαννιτσά και την Αγία Παρασκευή τα Τουρνουά "3 με 3", το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου 2012.

Στο τουρνουά στα Γιαννιτσά συμμετείχαν συνολικά 512 παιδιά (384 αγόρια και 128 κορίτσια). Νικήτρια του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε η Μαρία Συμεωνίδου, ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρίζα Αγγελίδου. Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κυριάκος Παντελίδης.

Στο

τουρνουά στην Αγία Παρασκευή συμμετείχαν συνολικά 448 παιδιά (448 αγόρια και 48 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Βασίλης Κωστόπουλος (Δημοτικό) και ο Παναγιώτης Πανταζόγλου (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν ο Φίλιππος Θεοδωρίδης (Δημοτικό) και ο Σωτήρης Πατέλης (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές τα μέλη του ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρου και Γιάννης Μυλωνάκης και ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος δημοτικών και παιδικών σταθμών Διονύσης Λέκκας.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα