ΕΟΚ | Επιτυχημένο το "3 με 3" σε Συκιές και Αγίους Αναργύρους-Καματερό

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά "3 με 3" που φιλοξενήθηκε τις Συκιές Θεσσαλονίκης και τους Αγίους Αναργύρους-Καματερό το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου 2012.

Στο τουρνουά στις Συκιές συμμετείχαν συνολικά 288 παιδιά (160 αγόρια και 128 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε η Αικατερίνη Κωστανάκη, ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κιουσές.

Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν

και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ ΕΟΚ Σάββας Λόρτος, τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Αλέκος Κατσιάνης και Γιώργος Γιαρένης, ο υπεύθυνος Αθλητικού Οργανισμού τους Δήμου Νεάπολης-Συκεών Κώστας Νικολόπουλος.

Στο τουρνουά στους Άγιους Ανάργυρους-Καματερό συμμετείχαν συνολικά 202 παιδιά (186 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Σταμάτης Ντεντές (Δημοτικό) και ο Αντώνης Ζουλινάκης (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν ο Βίκτορας Σεχάι (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Κοστορρίζος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα