ΕΟΚ | Πορτοκαλί πάρτι στο Ζάππειο (vids)

Οι άνθρωποι της ΕΟΚ, οι παίκτες, οι παίκτριες και οι προπονητές των Εθνικών ομάδων καλούσαν τον κόσμο να βρεθεί στο Ζάππειο για να παρακολουθήσει τους αγώνες του πρώτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 3 on 3. Η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν τεράστια και έτσι την Πέμπτη (23/8) στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης στο Ζάππειο στήθηκε ένα απίστευτο πορτοκαλί πάρτι.

Aπό τις 18:00 το απόγευμα και για σχεδόν έξι ώρες ένας από τους πιο ιστορικούς χώρους της Αθήνας

απέκτησε χρώμα πορτοκαλί. Οι παίκτριες και οι παίκτες όλων των ομάδων ήταν με ένα κινητό στο χέρι και έβγαζαν φωτογραφίες. Το ίδιο και οι περισσότεροι από τους περίπου 3.000 φιλάθλους που πέρασαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από το Ζάππειο.

Η Ελλάδα δείχνει-για ακόμη μια φορά-πως μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Οι Έλληνες δείχνουν-ακόμη και αν πολλοί πιστεύουν το αντίθετο- πως λατρεύουν το μπάσκετ και έτσι στο Ζάππειο στήθηκε ένα ατελείωτο πορτοκαλί πάρτι. Παίκτες όπως ο Γκαρμπαχόσα, ο Μιούρσεπ, ο Ταμίρ βρέθηκαν εκεί, άλλοι ως προπονητές και άλλοι για να αγωνιστούν. Και οι εξέδρες γεμάτες κόσμο. Απλούς φιλάθλους, αλλά και μπασκετικούς όπως ο Κώστας Παπανικολάου και ο Κώστας Σλούκας. Η κάμερα του superbasket.gr τους... συνέλαβε να παρακολουθούν το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών.

Όσοι λοιπόν δεν πέρασαν βόλτα από το Ζάππειο την Πέμπτη, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν τις τρεις ημέρες που ακολουθούν. Ως την Κυριακή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3 οn 3 θα είναι στη χώρα μας. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...

Keywords
Τυχαία Θέματα