ΕΛΛΑΔΑ | Θεσσαλονίκη: η πόλη του μπάσκετ (videos)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο πολυκατάστημα Public πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίο «Θεσσαλονίκη: Η πόλη του μπάσκετ» παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων της πορτοκαλί μπάλας.

Λίγο μετά της 12:00 παρουσιάστηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο υπόγειο του πολυκαταστήματος «Public» το βιβλίο «Θεσσαλονίκη: Η πόλη του μπάσκετ». Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Τρεαπεζανίδης, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν για να μιλήσουν για το βιβλίο οι 4 δημοσιογράφοι που το έγραψαν (Βασίλης Βλαχόπουλος, Νίκος Καραγιώργης, Γιώργος Συρίδης,

Παναγιώτης Χορόζογλου), ενώ μαζί τους βρέθηκαν και οι 3 «ηγέτες» της GBA, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης και Νίκος Χατζηβρέετας. Παράλληλα, εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν οι Λάκης Τσάβας και Βαγγέλης Αλεξανδρής, οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στη «μπασκετομάνα» Θεσσαλονίκη.

Στο χώρο της εκδήλωσης βρέθηκαν και σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού όπως ο Γιάννης Ιωανίδης, ο Γιώργος Ορφανός, ο Βύρων Αλεξιάδης. Όλοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια αυτή, με την ευχή να εκδοθεί όσο πιο σύντομα ο δεύτερος τόμος. To superbasket.gr έδωσε το παρών στην εκδήλωση και σας μεταφέρει μία... γεύση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα