ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Από την αλάνα... στην FIBA!

To 2010 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA), συμπεριέλαβε το 3x3 στα επίσημα αγωνίσματα της με στόχο το 3x3 να γίνει Ολυμπιακό Αγώνισμα το 2016 ή το 2020.

Στην προσπάθειά της να αναπτύξει και να προβάλει το νέο αυτό αγώνισμα δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα, το www.3x3planet.com. Σκοπός της είναι να ενώσει όλους του παίκτες του 3x3 παγκοσμίως είτε πρόκειται για επαγγελματίες είτε πρόκειται για ερασιτέχνες αθλητές της γειτονιάς. Μέσω του 3x3planet.com οι παίκτες μαζεύουν πόντους και ανεβαίνουν

στην παγκόσμια κατάταξη συμμετέχοντας σε 3x3 events endorsed by FIBA. Το 3x3 Urban Legends Tour με πρώτο σταθμό τον Βύρωνα υπό την αιγίδα της FIBA, διεξάγεται στις 20 & 21 Απριλίου. Διαρκεί ένα Σαββατοκύριακο και κάθε ηλικιακή κατηγορία αγωνίζεται ξεχωριστά, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους και αφού παίξουν όλοι με όλους (round robin), οι πρώτοι συνεχίζουν με knock out αγώνες μέχρι τον τελικό. Κάθε ομάδα παίζει minimum 3 αγώνες, όπως γίνεται σε όλα στα 3x3 events endorsed by FIBA παγκοσμίως. Κάθε αγώνας διαρκεί 10' ή μέχρι η μια ομάδα να σκοράρει πρώτη 21 πόντους.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και την συμμετοχή μπορείτε να βρείτε στo www.playfools.gr ή στην σελίδα μας στο facebook "3x3 Urban Legends Tour by PlayFools & Nikos Boudouris".

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και τις 18 Απριλίου στο www.3x3planet.com ή στο www.playfools.gr.

ΒΑΛΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ Ο URBAN LEGEND @ ΒΥΡΩΝΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα