ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Κουφός: "Συγχαρητήρια σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό"

Ο τεχνικός του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ "JUMP SHOOT" του Τόλη Κοτζιά και μίλησε για την πορεία του Ρεθύμνου στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου του περασμένου Σαββάτου.

O ΑΓΟΡ είναι από τις ομάδες που χαρίζουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους και ο Στέργιος Κουφός σημείωσε πως "το Ρέθυμνο από την αρχή ήθελε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Από νωρίς είχαμε βάλει στόχο το θέαμα και πλέον το έχουμε καταφέρει. Συνηγορεί σε αυτό και το αποτέλεσμα. Σε αυτή την ομάδα όλα

έχουν να κάνουν με την χημεία μεταξύ των παικτών και το θετικό είναι πως αυτό το στηρίζουν πολύ οι Έλληνες παίκτες.

Αρχικά είχα ενδοιασμούς όσον αφορά τους ξένους παίκτες και τη νοοτροπία τους, αλλά τελικά προσαρμοστήκαμε πάνω τους, ειδικά πάνω στον Ράιτ, που δεν βλέπει το μακρινό σουτ, αλλά προσφέρει πολλά στο παρκέ και αυτό μας βγήκε σε καλό. Όσο για τα τρίποντα, αυτό θέλουμε και είναι και η φιλοσοφία μας".

Για την διαιτησία ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: "Δεν έχουμε παραπονεθεί ποτέ για διαιτησίες και δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε. Είμαστε νέα ομάδα στην κατηγορία και ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Για παράδειγμα είμαστε η ομάδα που δίνει τις περισσότερες βολές στον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και να τις μετατρέπουμε σε κέρδος".
Για την απόκτηση του Βασίλη Αγγελάκοπουλο δήλωσε: "Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ήρθε να μας βοηθήσει αλλά να τον βοηθήσουμε κι εμείς. Όταν θα κρίνουμε πως είναι έτοιμος, θα τακτοποιηθεί και το θέμα του δελτίου του και θα πάρει τη θέση του στην ομάδα".
Ο Στέργιος Κουφός όμως ρωτήθηκε και για τους στόχους της ομάδας: "Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν περιμέναμε ούτε την 4η θέση. Όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης.
Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, ίσως την πιο σημαντική φετινή μας νίκη και αυτή είναι που μας ανέβασε και στην 4η θέση. Η αλήθεια είναι πως τα εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μας έδωσαν δύναμη και κίνητρο για να συνεχίζουμε".

Ο Στέργιος Κουφός όμως δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τελικό κυπέλλου: "Ήταν ένας τελικός από τα παλιά! Το χρειαζόταν αυτό το Ελληνικό μπάσκετ και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Πραγματικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αποδείχτηκε πως σε τόσο υψηλό επίπεδο πρώτα παίζει ρόλο το μυαλό και μετά τα προσόντα. Γενικά μπορούμε να πούμε πως τα είχε όλα αυτός ο τελικός και χαρήκαμε μπάσκετ. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να ξαναδούμε τελικό με γεμάτο γήπεδο και φίλαθλους και των δύο ομάδων.
Το εκπληκτικό είναι πως ο Παναθηναϊκος δείχνει πως σε όποιο παιχνίδι χρειάζεται, εμφανίζεται κι ένας "ήρωας". Όπως ο Καλάθης πέρυσι με την Μπαρτσελόνα που εξαφάνισε τον Ναβάρο και τώρα ο Γιασικεβίτσιους. Διαθέτει βέβαια και παίκτες βαρόμετρα για την ομάδα όπως είναι για παράδειγμα ο Καϊμακόγλου.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό πρέπει να αναγνωρίσουμε την δουλειά του κυρίου Ίβκοβιτς. Είναι προν τιμήν του που στηρίζει νέα παιδ

Keywords
Τυχαία Θέματα