ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Να γεμίσει το γήπεδο στη Σύρο!

Oι Αλβέρτης, Σιγάλας, Ρεντζιάς και πολλά άλλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα πατήσουν στο παρκέ κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Ιωαννίδη θα δώσουν έναν αγώνα κόντρα στους παλαίμαχους του Αρη Σύρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

O αθλητισμός ενώνει και ειδικά σε δύσκολες περίοδους βοηθάει κιόλας! Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη Σύρου και των βετεράνων διεθνών καλαθοσφαιριστών αυτό το σκοπό θα έχει και θα είναι ιερός. Όλοι ο δρόμοι την 31η Μαρτίου στις 6.00 μ.μ. λοιπόν οδηγούν στο κλειστό «Δημ. Βικέλας» αφού τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δωθούν σε τέσσερα διαφορετικά ιδρύματα,

που τα έχουν μεγάλη ανάγκη. Στη Στέγη ανηλίκων Σύρου, στο Ισιδώρειο ίδρυμα, στις άπορες οικογένειες της Σύρου και στο γηροκομείο του Άγιου Παντελεήμονα.

Όλες οι παροχές θα είναι σε είδος προς τα ιδρύματα και αφού πριν έχουν καταγραφεί οι ανάγκες τους. Το εισιτήρια που έχουν τυπωθεί είναι 550 (θα υπάρχουν και 50 προσκλήσεις) ενώ η τιμή τους είναι προς 5 ευρώ. Αναμφίβολα μια πρωτοβουλία που αξίζει συγχαρητηρίων. Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι οι παλαίμαχοι του Άρη Σύρου και αρωγός ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σύρου Ερμούπολης. Όσο για τα ονόματα που θα έρθουν στην πρωτεύουσα την Κυκλάδων μόνο δέος και θαυμασμό προκαλούν αφούέχουν δοξάσει την Ελλάδα στο πρόσφατο παρελθόν. Αλβέρτης, Σιγάλας, Ρεντζιάς, Γαλακτερός είναι μόνο μερικά από αυτά, ενώ προπονητής θα είναι ο πολυνίκης Γιάννης Ιωαννίδης. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και οι πληροφορίες λένε ότι έχουν πουληθεί περισσότερα από 300 κάτι που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους διοργανωτές αφού αναμένεται ως τη μέρα του αγώνα να μην υπάρχει ούτε ένα για... δείγμα.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ADMIRAL STORES ΣΥΡΟΥ(ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ 10)
ΧΙΩΤΗΣ MARKET(XIOY&ΠΕΤΡΟΚΟΚΚΙΝΟΥ 17)
FAIR PLAY SPORTS(ΣTAMATIOY ΠΡΩΙΟΥ)

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 6932486010

ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 6934810635

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6948300376

Keywords
Τυχαία Θέματα