ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ο Κιριλένκο και ο Διαμαντίδης….

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή (10/04) μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά (24.00-01.00) στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ. Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πλούσιο ρεπορτάζ από τον επεισοδιακό αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό. Επίσης, πλάνα και δηλώσεις από το σημερινό ματς των «πρασίνων» με τον Κολοσσό.

2) Πώς η ΤΣΣΚΑ του Κιριλένκο,

αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Πόλη, νίκησε την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης για το ρωσικό πρωτάθλημα.

3) Ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Ο Παύλος Σφενδυλάκης επιμελήθηκε σχετικά.

4) Ο Βαγγέλης Αγγέλου, σήμερα ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, είχε πρωταγωνιστήσει ως παίκτης του Πανιωνίου σε ματς με τους Πειραιώτες πριν από 19 χρόνια. Με Πι Τζέι Μπράουν, Γιάνκοβιτς και Μπέρι.

5) Ο Αθηναϊκός πήρε το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο στις γυναίκες. Πλάνα και δηλώσεις από τη νίκη επί των Εσπερίδων.

6) Η Μπαρτσελόνα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Πόλη, επικράτησε της Σαραγόσα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Εκτενή πλάνα από το 68-49 της ομάδας του Πασκουάλ.

7) Ο Πανελευσινιακός πανηγύρισε την άνοδό του στην Α1. Πλάνα από το ματς με τον Ερμή Λαγκαδά, όπως και από το παιχνίδι Πέραμα-Αρκαδικός. Τι είπαν Καλαμπάκος, Τσαρουχάς και Κοψαύτης.

8) Ρετρό με Ντίνκινς και Πανιώνιο εναντίον Βαρέζε. Και Σπόρτιγκ με Ουίγγινς, Κόστνερ απέναντι στην Εστουντιάντες στα Πατήσια.

9) Δράση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και τη νίκη των Γκρίζλις επί των Κλίπερς.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα