ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πρωτάθλημα "Πάνος Ζαχαρογιάννης"

Την Πέμπτη (27/09) ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος ανεξάρτητων ομάδων "Πάνος Ζαχαρογιάννης", με τους 23 "μονομάχους" να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ.

Ο διοργανωτής σύλλογος ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ υπόσχεται να συνεχίσει την άριστη δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια των προηγούμενων διοργανώσεων και να συνεχίσει να πρωτοπορεί. Προσφέροντας στους συμμετάσχοντες παροχές επαγγελματικού επιπέδου.


Το «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ» διαθέτει ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , προσφέρει μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής Πλήρη Ανάλυση ΟΛΩΝ των αγώνων , βίντεο με τα καλύτερα

στιγμιότυπα των αγώνων , πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ΖΩΝΤΑΝΗ μέσω LIVE STREAMING μετάδοση των αγώνων . Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ μιας και κάθε αγωνιστική επιλέγονται αγώνες στους οποίους υπάρχει περιγραφή και σχολιασμός από επαγγελματία δημοσιογράφο.


Σύντομα οι άνθρωποι του ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗ θα ταράξουν και πάλι τα νερά στον ερασιτεχνικό χώρο μπάσκετ με μια ακόμη καινοτομία!!!
Στο site του συλλόγου , www.agspolinikis.gr , θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Πρωτάθλημα , και σύντομα την αποκάλυψη της καινοτομίας που θα συνεχίσει να φέρνει το «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ» πρώτο και καλύτερο!!


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αγωνιστική 1η
ΠΕΜΠΤΗ 27/9
21.45 Άφοβος - Ρούκουνες


ΣΑΒΒΑΤΟ 29/9
17.30 Άλλεϋ Ουπς - Barceλιώμα


ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9
13.30 Κάτω Γειτονιά - Drink Team
15.00 εBEERοι - S-Parta BC
16.30 Desperado - Havana Rum
18.00 Τιρινίνι - Gademians
19.30 Θαλασσόλυκοι - Jets
21.00 Στιγκιντριακοί - Gastone


ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10
20.30 Zeppelin - Ήρεμη Δύναμη
22.00 Αττική - Πλατεία


ΤΡΙΤΗ 2/10
22.00 Παλαίμαχοι Φιλίππου - Nothing But Net

Ρεπό: Σοφοκλέους

Keywords
Τυχαία Θέματα