ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Χαμόγελα στον Λαγκαδά

Ενα ευχάριστο νέο επιφύλασσε η προπόνηση της Πέμπτης (3/1) στον Στέφανο Πέρκο που είδε όλους τους παίκτες του να δίνουν το παρών σε αυτήν.


Ο Ερμής Λαγκαδά τους τελευταίους δύο μήνες ταλαιπωρήθηκε αρκετά από προβλήματα τραυματισμών αλλά στην αναμέτρηση (5/1, 17:00) με τον Φιλαθλητικό ο Στέφανος Πέρκος θα έχει στην διάθεσή του τον Θοδωρή Γεωργίτση αλλά και τον αρχηγό Μπάμπη Παρίτση, ο οποίος τον τελευταίο μήνα ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στη μέση. Αμφίβολος είναι μόνο ο Θανάσης Ιωακειμίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο υπάρχει, πιθανότητα να

προφυλαχθεί ούτως ώστε να είναι πανέτοιμος στο πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Αγία Παρασκευή.

Βέβαια όλοι στον Ερμή ελπίζουν για κάτι θετικό στο αυριανό παιχνίδι, γνωρίζοντας ωστόσο, τη δυναμική του αντιπάλου, η οποία αντικατοπτρίζεται και από τη βαθμολογική θέση του, καθώς ο Φιλαθλητικός και η Κηφισιά οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Επίσης αντιλαμβάνονται ότι ο Γεναρης θα κρίνει πολλά για την φετινή πορεία του Ερμή ,καθώς τα επόμενα παιχνίδια με ΚΑΠ, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου και Αρκαδικό είναι ικανά να φανούν κομβικά και αποτελούν μία ευκαιρία για ξεφύγει η ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα