ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Κέκελης: "Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει"

Για το ματς της χρονιάς κάνουν λόγο οι άνθρωποι του Ερμή Λαγκλαδά για την αναμέτρηση της ομάδας τους με την ΑΕΚ και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σπύρος Κέκελης, ο Ερμής θα παλέψει ως το τέλος για την παραμονή του στην Α2

Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα του Λαγκαδά αναφέρει:
"Στην πιο κρίσιμη εβδομάδα για τη φετινή χρονιά έχει εισέρθει η ομάδα του Ερμή καθώς το προσεχές Σάββατο θα δώσει το ματς-τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Σε περίπτωση νίκης, ο Ερμής θα αποσπαστεί ακόμη περισσότερο

από τη ζώνη του υποβιβασμόύ από την οποία σήμερα απέχει 2 βαθμούς.

Είναι γεγονός ότι οι ήττες του Περάματος και του Πανερυθραϊκού χαροποίησαν τους "πράσινους" και όλοι θεωρούν ότι με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Άργους, επόμενο έντος έδρας παιχνίδι θα επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας που για πολλούς, στην αρχή της χρονιάς, με δεδομένο τον υποβιβασμό 5 ομάδων, διαφαινόταν αρκετά δύσκολος.
Ένας ακόμη λόγος που κάνει ακόμη πιο σημαντικό το ερχόμενο παιχνίδι είναι ο μεγάλος αντίπαλος που ακούει στο όνομα ΑΕΚ. Η πάλαι ποτέ ισχυρά "κυρία" του Ελληνικού Μπάσκετ αποτελεί σπουδαίο κίνητρο τόσο για την ομάδα του Ερμή όσο και για τους φίλους της ομάδας. Για άλλο ένα παιχνίδι αναμένεται το αδιαχώρητο στο κλειστό του Λαγκαδά".


Στο αγωνιστικό σκέλος, με ικανοποίηση είδε χθες ο Αντώνης Μπαξεβάνης, την επιστροφή του Νίκου Γκαμούρα στις προπονήσεις μετά από απουσία 20 ημερών. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα πέραν της μόνιμης απουσίας του στρατευμένου Γιάννη Καϊκλή.


Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πλέι μέικερ της ομάδας Σπύρου Κέκελη για το επερχόμενο παιχνίδι: "Πρόκειται για ένα μεγάλο μάτς κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο που παρά τα προβλήματά του είναι στο παιχνίδι διεκδίκησης της 3ης θέσης σε αντίθεση με εμάς που ο κύριος στόχος είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της σωτηρίας. Στο πρώτο παιχνίδι στη Ζωφριά, βρήκαμε την ΑΕΚ σε φουλ φόρμα και ητττηθήκαμε με κατεβασμένα χέρια. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και φυσικά υπάρχει και ο παράγοντας έδρα που ειδικά για τον Ερμή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο. Ελπίζω ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και σε όλη τη διοίκηση του Λαγκαδά, που όμοια της δύσκολα συναντάς στο χώρο του μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα